ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την Τρίπολη

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ(Α) ΒΑΡΕΛΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ(Α) ΒΑΡΕΛΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μπήκε στις προπονήσεις και ο Ομάρ Ελ Καντουρί και έτσι ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το κλίμα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ αποτυπώνεται χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου της σημερινής (6/3) προπόνησης που εξέδωσε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ:

"Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν σου εγγυάται τη νίκη. Ειδικά όταν έρχεται μια στιγμή που δεν είσαι σε καλή μέρα. Η ήττα στην Τρίπολη αποτελεί ένα κακό αποτέλεσμα και τίποτα παραπάνω. Ο στόχος δεν αλλάζει, η δουλειά δεν σταματά, η πίστη δεν παύει να υφίσταται.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του γνωρίζουν πως δεν έχουν περιθώρια γι’ απώλειες. Ζουν έτσι εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες.

Και θα συνεχίσουν να ζουν έτσι ως το τέλος της σεζόν. Μετά, το απαραίτητο για την ξεκούραση και το άδειασμα του μυαλού, ρεπό ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στο γήπεδο προκειμένου να ετοιμαστεί για το παιχνίδι της χρονιάς που είναι πάντα το επόμενο. Ειδικά όταν αντίπαλος είναι η νέα κάτοχος της πρώτης θέσης, η ΑΕΚ".

Το ευχάριστο για τον Λουτσέσκου είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, αφού ο Ομάρ Ελ Καντουρί άρχισε να εντάσσεται σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου χωρισμένοι σε δύο γκρουπ δούλεψαν σε φυσική κατάσταση, δύναμη, κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας. Την Τετάρτη (07.03) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 11.00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ