ΠΑΟΚ

Ο Πανιώνιος θέλει πολύ τον Χατζηισαΐα

Ο Πανιώνιος θέλει πολύ τον Χατζηισαΐα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας δεν είναι στα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς για τη νέα σεζόν και ήδη ψάχνει για ομάδα στην οποία θα πάει δανεικός. Πρέσινγκ από τον Πανιώνιο, τι σκέφεται ο ίδιος ο παίκτης.

Να φύγει και να μην ξανάρθει η φετινή σεζόν θέλει ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, κααθώς μετά από μία σταθερά ανοδική πορεία φέτος δεν έκανε ούτε συμμετοχή σε επίσημο ματς του ΠΑΟΚ, όντας από την αρχή της σεζόν εκτός πλάνων του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο 25χρονος αμυντικός, παρότι είχε κάποιες συζητήσεις με ομάδες (Στεάουα, Κάντιθ κ.α) επέλεξε να μην πάει δανεικός το καλοκαίρι, για λίγους μήνες γυμναζόταν μόνος του και από τον Ιανουάριο επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο σκπετικό του Ίβιτς. Βρέθηκε μόνο σε αποστολές της ομάδας όταν υπήρχαν πολλές απουσίες, χωρίς όμως να κληθεί να αγωνιστεί.

Ήδη, Χατζηισαΐας και Ίβιτς έχουν κάνει συζήτηση για το μέλλον του στην ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2019 και γνωρίζει ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του κόουτς του Δικεφάλου για τη νέα σεζόν. Έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις, έχοντας ως πρώτο κριτήριο το να πάει σε μία ομάδα που θα του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο προκειμένου να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος.

Στο μυαλό του στριφογυρίζει έντονα η προοπτική του δανεισμού σε ομάδα του εξωτερικού, την ώρα που η πρώην ομάδα του, ο Πανιώνιος, έχει ήδη αρχίσει το... πρέσινγκ για την επιστροφή στη Νέα Σμύρνη.

Στόχος του Έλληνα αμυντικού είναι να κάνει γρήγορα την επιλογή του για να ενσωματωθεί από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία της νέας ομάδας του. Μάλιστα, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, η αρχική του σκέψη είναι-και έχει ήδη αρχίσει να το κάνει-να ψάξει την προοπτική να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ