ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός ζήτησε αναβολή και η δικαστής την έδωσε στην υπόθεση του ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός ζήτησε αναβολή και η δικαστής την έδωσε στην υπόθεση του ΠΑΟΚ!

Με την προσκόμιση νέων στοιχείων από τον Ολυμπιακό, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα των Πειραιωτών για αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεση του ΠΑΟΚ. Τι ζητούν οι Πειραιώτες, τι απάντησαν οι "ασπρόμαυροι".

Ο Ολυμπιακός με την πρόσθετη παρέμβαση στην υπόθεση του ΠΑΟΚ για όσα προηγήθηκαν της σέντρας του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες", ζήτησε και πέτυχε την αναβολή της εκδίκασης προσκομίζοντας νέα στοιχεία.

Οι Πειραιώτες υποστηρίζουν πως πρέπει να εξεταστούν αυτά τα στοιχεία (κατέθεσαν σχετικά δημοσιεύματα και οπτικο-ακουστικό υλικό) και να γίνει νέα δίωξη με βάση το άρθρο 15, 4β το οποίο προβλέπει και αφαίρεση βαθμών για τον ΠΑΟΚ (σύμφωνα με το κατηγορητήριο η ποινή θα ήταν μόνο πρόστιμο).

"Προσκομίζουμε νέα στοιχεία για να διευρυνθεί περαιτέρω η υπόθεση, γι' αυτό ζητάμε αναβολή. Φαίνεται ότι έχουν γίνει φθορές στο γήπεδο και τυχόν απόρριψη του αιτήματος, μας αφήνει παραπονεμένους. Η δίωξη έγινε με το "4α" και θέλουμε να γίνει με το "4β" (το οποίο προβλέπει αφαίρεση βαθμών και 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών).

Ζητάμε απ΄τον υπεύθυνο άσκησης ποινικών αδικημάτων να γίνει καταγραφή των ζημιών. Υπάρχει ήδη από το ΠΕΑΚΙ (σ.σ. νομικό πρόσωπο που κάνει καταγραφές έπειτα από ζημιές)", τόνισε ο Αργύρης Λίβας, δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ δια του εκπροσώπου του Λάμπρου Μπίρδα υποστήριξε πως "είναι καταχρηστική, ακραία και παρελκυστική η παρέμβαση του Ολυμπιακού, μπορούσε εδώ και 18 μέρες να το είχε κάνει. Τα στοιχεία ελέγχθηκαν από παρατηρητή, αστυνομία και διαιτητή και με βάση αυτά ασκήθηκε η δίωξη", ζητώντας να χαρακτηριστεί ως απαράδεκτη.

Η Μαρία Σκολαρίκη (δικαστής) αρχικά είπε ότι δεν μπορεί να γίνει επέκταση της πειθαρχικής δίωξης αλλά με την προσκόμιση νέων στοιχείων από τον Ολυμπιακό, άλλαξε την απόφαση της και δέχθηκε το αίτημα της αναβολής. Η εκδίκαση ορίστηκε για τις 15 Μαρτίου, στις 15:30 το μεσημέρι. Έως τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, τον Αστέρα στην Τρίπολη και την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ