ΠΑΟΚ

Ο "νόστος" του Ελ Καντουρί και ο ΠΑΟΚ

Ο "νόστος" του Ελ Καντουρί και ο ΠΑΟΚ

Τι περιμένει ο Καντουρί, η επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου για την παραμονή του, η υπόσχεση που του έδωσε το Γενάρη ο Ιβάν Σαββίδης,το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης και η στάση του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει πωλήσεις το καλοκαίρι. Αυτό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς με τις επιστροφές των δανεικών το ρόστερ του Δικέφαλου είναι κατά πολύ υπεράριθμο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο, έχει τονίσει ότι τουλάχιστον για τους παίκτες που θεωρεί ο ίδιος μέλη του γκρουπ των βασικών, θέλει να υπάρξουν όσο το δυνατό λιγότερες αποχωρήσεις. Για την ώρα, από αυτό το γκρουπ ο ΠΑΟΚ φαίνεται να χάνει τον Εβγέν Σάκχοβ, που για το Ρουμάνο τεχνικό αποτελεί σημαντική απώλεια, ενώ παραμένει σε εκκρεμότητα η περίπτωση του Κάνιας.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΓΕΝΑΡΗ

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι τάσεις φυγής που φαίνεται να συνεχίζει να δείχνει ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι σημαντικό ζήτημα για τον προπονητή του Δικέφαλου. Ο Μαροκινός που και το περασμένο Γενάρη ήταν με τις βαλίτσες στο χέρι, με προορισμό την Πάρμα, έχει όπως έχει δηλώσεις οικογενειακούς λόγους που τον κάνουν να θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία.

Η συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη τον κράτησε στη Θεσσαλονίκη. Το θέμα είναι ότι σύμφωνα με δηλώσεις ενός από τους εκπροσώπους του σε εκείνη τη συζήτηση ο Καντουρί πήρε την υπόσχεση από τον πρόεδρο του Δικέφαλου ότι ο ΠΑΟΚ θα διευκολύνει μια μεταγραφή του το καλοκαίρι.

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ

Πλέον, το ενδιαφέρον της Πάρμα δεν φαίνεται να είναι και τόσο ζεστό ή δεν έχει εκδηλωθεί ξανά. Αντίθετα, φαίνεται να προκύπτει ενδιαφέρον για τον Ελ Καντουρί από την Σταντάρ Λιέγης που θέλει να αποκτήσει τον Μαροκινό. Η προοπτική επιστροφής στο Βέλγιο, όπου γεννήθηκε βρίσκει αρχικά θετικό τον ποδοσφαιριστή. Αλλά για την ώρα και ο ίδιος συνεχίζει να περιμένει κάποια πρόταση από την Ιταλία όπως και ο ΠΑΟΚ περιμένει αξιολόγες προσφορές για τον παίκτη.

Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το ενδιαφέρον της Σταντάρ να έχει δημοσιοποιηθεί από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, με σκοπό να προκαλέσει κινήσεις από κάποια ομάδα του Καμπιονάτο, το οποίο ο ίδιος θεωρεί ιδανικό προορισμό. Παρά το γεγονός συνεχίζει να διατηρεί το πολύ καλό όνομα που δημιούργησε αγωνιζόμενος σε Τορίνο, Νάπολι και Έμπολι, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει μετά την Πάρμα άλλος ενδιαφερόμενος.

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το συμβόλαιο του Καντουρί εκπνέει το καλοκαίρι του 2021. Ο ΠΑΟΚ είχε ξοδέψει 1,3 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Έμπολι και σίγουρα δεν σκοπεύει να τον αφήσει να φύγει χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά. Το χειμώνα οι πληροφορίες έλεγαν ότι θα πήγαινε στην Πάρμα ως δανεικός και για τα δικαιώματα του η ιταλική ομάδα θα έπρεπε να πληρώσει 1 εκατομμύριο. Αυτή φαίνεται να είναι η τιμή στην οποία τον αξιολογεί ο ΠΑΟΚ και αυτά τα χρήματα θα ζητήσει όσο και αν πιέσει ο ποδοσφαιριστής για μεταγραφή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ