ΠΑΟΚ

Ο Μυστακίδης MVP Φεβρουαρίου

Ο Μυστακίδης MVP Φεβρουαρίου

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, Γιάννης Μυστακίδης, κέρδισε τη μάχη από τον Στέλιο Μαλεζά συγκεντρώνοντας το 55,42% των ψήφων. Τρίτος ο Πρίγιοβιτς που πήρε το βραβείο του καλύτερου γκολ

Διάκριση για τον Γιάννη Μυστακίδη, καθώς ο κόσμος του ΠΑΟΚ του έδωσε τον τίτλο του MVP Φεβρουαρίου. Είναι ο τρίτος Έλληνας που παίρνει αυτό το βραβείο φέτος μετά τους Γιώργο Τζαβέλλα και Παναγιώτη Γλύκο.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Ο Γιάννης Μυστακίδης ήταν ο μεγάλος νικητής στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του 11888 MVP Φεβρουαρίου μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App.

Ήταν ένας μήνας γεμάτος αγωνιστική δράση, που σημαδεύτηκε από μία πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, το φινάλε της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας και σημαντικές νίκες για το πρωτάθλημα της Super League. Ένας σημαντικός παράγοντας της πορείας του Δικεφάλου ήταν ο Γιάννης Μυστακίδης. Ο νεαρός άσος τον Φεβρουάριο τα έκανε όλα. Σκόραρε δύο κομβικά τέρματα, έφτιαξε το γκολ του ΠΑΟΚ στην ισοπαλία μέσα στο Γκελζενκίρχεν, ενώ παράλληλα κάλυψε πολλές θέσεις μέσα στο γήπεδο δίνοντας πολύτιμες λύσεις στον Βλάνταν Ίβιτς .

Στην ψηφοφορία για τον 11888 MVP Φεβρουαρίου, που διοργάνωσε το paokfc.gr και το PAOK FC Official App, είχε δύο ισχυρούς αντιπάλους, αλλά κατάφερε να πάρει τον πρώτο του βραβείο του 11888 MVP. Ο Μυστακίδης συγκέντρωσε το 55,42% των ψήφων και άφησε στην δεύτερη θέση τον εξαιρετικό Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος πήρε αυξημένες αρμοδιότητες και ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις. Τρίτος έμεινε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Σέρβος φορ έκανε ένα ονειρεμένο ξεκίνημα με την φανέλα του Δικεφάλου, πέτυχε πολλά κρίσιμα και όμορφα γκολ, κατέκτησε το βραβείο για το Regency Casino Best Goal Φεβρουαρίου, αλλά στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε στην προπόνηση, με συνέπεια να χάσει αρκετά παιχνίδια στην συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι 11888 MVP του Δικεφάλου από την αρχή της σεζόν:

Αύγουστος: Λέο Μάτος

Σεπτέμβριος: Γιώργος Τζαβέλλας

Οκτώβριος: Παναγιώτης Γλύκος

Νοέμβριος: Γκάρι Ροντρίγκες

Δεκέμβριος: Λέο Μάτος

Ιανουάριος: Ντιέγκο Μπίσεσβαρ"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ