ΠΑΟΚ

"Ο Μπερμπάτοφ θα τιμωρήσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό"

"Ο Μπερμπάτοφ θα τιμωρήσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Το βουλγάρικο Diema Sport σε κανάλι HD θα μεταδώσει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για χάρη του 34χρονου σταρ και οι υπεύθυνοι του καναλιού ετοίμασαν ήδη την προαναγγελία για να διαφημίσουν τη μετάδοση. Λαχτάρα με Τεβεκέλη!

Θαμώνες της Τούμπας έχουν γίνει οι Βούλγαροι δημοσιογράφοι από την ώρα που ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ άρχισε να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το ενδιαφέρον στην πατρίδα του άσου του Δικεφάλου για τις εμφανίσεις του είαι τεράστιο και απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι το κανάλι Diema Sport θα μεταδώσει ζωντανά μέσα από κανάλι HD το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Είναι χαρακτηριστικό το κείμενο της προαναγγελίας που ετοίμασαν οι υπεύθυνοι του καναλιού για να διαφημίσουν την μετάδοση.Γράφουν συγκεκριμένα: "Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ έχει ήδη ανοίξει λογαριασμό με τον ΠΑΟΚ και τώρα θα προσπαθήσει να τιμωρήσει τον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος, Ολυμπιακό.

ΟΙ Αθηναίοι, οι οποίοι έχουν κερδίσει τους πέντε τελευταίους τίτλους δεν έχουν χάσει ακόμη βαθμό και θα έχουν τον αέρα της νίκης επί της Άρσεναλ στο Champions League.Στην Τούμπα, ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο, λόγω του κοινού που πάντα δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα.

"Ο Μπερμπάτοφ θα τιμωρήσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό"

Θα εμπνεύσει ο Μπερμπάτοφ τον ΠΑΟΚ για να κερδίσει ή το φαβορί θα έχει μία νέα επιτυχία και θα συνεχίσει να κυριαρχεί;Μη χάσετε το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος από τις Diema Sport HD, στις 20.30".

Περιπέτεια με Τεβεκέλη

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο υπεύθυνος για θέματα διαιτησίας του ΠΑΟΚ, Μάλαμας Τεβεκέλης, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζαλάδα στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε λιποθυμικές τάσεις.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε καρδιακό επεισόδιο ελαφράς μορφής. Ο βετεράνος ρέφερι παραμένει κλινήρης και περνά μία σειρά από εξονυχιστικές εξετάσεις και φυσικά αύριο δεν θα είναι στο γήπεδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ