ΠΑΟΚ

Ο Μίχελ βλέπει Κομάν και Κασάπ για τον ΠΑΟΚ

Ο Μίχελ βλέπει Κομάν και Κασάπ για τον ΠΑΟΚ
Μίχελ

Ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται στη Ρουμανία και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Βιτορούλ με τη Στεάουα, έχοντας στραμμένα τα βλέμματά του σε δύο νεαρούς παίκτες, τον Φλορινέλ Κομάν και τον Κάρλο Κασάπ. (VIDEOS)

Στην “Αρένα Νασιονάλ” του Βουκουρεστίου βρίσκεται ο Λούμπος Μίχελ και παρακολουθεί, παρέα με τον πρόεδρο της Στεάουα, επίσης βετεράνο διαιτητή, Βαλέριου Αργκασεαλά, την αναμέτρηση ανάμεσα στην Βιτορούλ και την Στεάουα για τα πλέι οφ του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει στραμμένο το βλέμμα του σε δύο παίκτες της Βιτορούλ (ομάδα που ελέγχει ο Γκιόργκε Χάτζι), που έχουν τραβήξει το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον αρκετών σκάουτς ευρωπαϊκών συλλόγων. Πρόκειται για τον 19χρονο εξτρέμ, Φλορινέλ Κομάν και τον επίσης 19χρονο μεσοεπιθετικό Κάρλο Κασάπ.

Ο "ΤΟΥΡΜΠΟ" ΚΟΜΑΝ

Ο 19χρονος αριστεροπόδαρος Φλορινέλ Κομάν, με ύψος 1.82μ., έχει κάνει εξαιρετική σεζόν μέχρι τώρα με την Βιτορούλ, με 25 συμμετοχές και 5 γκολ και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δύο άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Έχει αναδειχθεί από την Ακαδημία του Γκεόργκι Χάτζι και θεωρείται από τα καλύτερα ταλέντα της Ρουμανίας, έχοντας κάνει αρκετές συμμετοχές και πέρυσι. Είναι διεθνής ε τις εθνικές Νέων και Παίδων της Ρουμανίας. Στο αποψινό παιχνίδι άρχισε βασικός. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 με την Βιτορούλ.

Ο ΤΑΛΑΝΑΤΟΥΧΟΣ ΚΑΣΑΠ

Όσο για τον έτερο 19χρονο Κάρλο Κασάπ, με ύψος 1.78μ., που ήταν στον πάγκο απόψε, αγωνίζεται στις θέσεις “10” και “8”. Κι αυτός προϊόν των Ακαδημιών του Γκεόργκι Χάτζι, είναι διεθνής με την εθνική Παίδων της Ρουμανίας. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 μ,ε τη Βιτορούλ.

Ο ΑΤΥΧΟΣ ΝΕΝΤΕΛΚΟΥ

Υπάρχει και ένας ακόμη παίκτης της Βιτορούλ που το όνομά του είναι γραμμένο στη λίστα των ανθρώπου του ΠΑΟΚ, αλλά είναι τραυματίας και δεν πρόκειται να τον παρακολουθήσει απόψε ο Μίχελ. Ο 20χρονος, ύψους 1.89μ., στόπερ, Ντράγκος Νεντέλκου που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την Βιτορούλ. Ο Νεντέλκου διανύει την τρίτη γεμάτη σεζόν του στη Βιτορ5ύλ και μάλιστα φέτος έχει “γράψει” 30 συμμετοχές και 1 γκολ με την ρουμανική ομάδα Ο Νεντέλκου, εκτος από τις μικρές εθνικές, έχει χριστεί διεθνής και με την Ανδρών της Ρουμανίας.
Στα ρουμανικά δημοσιεύματα αναφέρεται ως στόχος του ΠΑΟΚ και ο Φλορίν Τανάσε,ο 23χρονος εξτρέμ της Στεάουα (τον απέκτησε φέτος από την Βιτορύλ), ωστόσο, ενώ παλιότερα όταν ήταν στη Βιτορούλ απασχόλησε τον ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι σ' αυτή τη φάση έρχεται σε δεύτερη μοίρα στο ταξίδι του Μίχελ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ