ΠΑΟΚ

Ο Μίχελ εξαντλεί τα περιθώρια παραμονής Ίβιτς!

ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Η συνέχιση της συνεργασίας Μίχελ-Ίβιτς παραμένει πολύ δύσκολη, ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν αύριο (7/6) το πρωί. Το πολύωρο σημερινό ραντεβού των δύο ανδρών, η ενημέρωση του Ιβάν Σαββίδη και η καθοριστική Τετάρτη.

Μακριά από την Τούμπα, σε χώρο που ήξεραν μόνο οι δυο τους, ο Λούμπος Μίχελ και ο Βλάνταν Ίβιτς συναντήθηκαν αργά το απόγευμα και είχαν μία πολύωρη συζήτηση με θέμα το ενδεχόμενο (μοιάζει απίθανο) παραμονής του Σέρβου τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Προπονητής και τεχνικός διευθυντής που διατηρούν άριστη σχέση από την επί 1,5 χρόνο συνεργασία τους στον "Δικέφαλο", ανέλυσαν κάθε λεπτομέρεια που αφορά τη συνεργασία τους, ο Ίβιτς έθεσε τα ζητήματα στήριξης προς την ομάδα και τον ίδιο που τον "καίνε" και αποφάσισαν να συνεχίσουν το πρωί της Τετάρτης (7/6) την κουβέντα τους.

Σ' αυτή θα παρθεί η οριστική απόφαση για το αν συνεχιστεί η συνεργασία του Ίβιτς με τον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά, ο Σέρβος τεχνικός θα κληθεί να πει "ναι ή όχι" σε μία συγκεκριμένη πρόταση με όρους καθορισμένους από τον Ιβάν Σαββίδη με τον οποίο ο Μϊχελ είχε συνομιλία επί μισή ώρα αμέσως μετά το ραντεβού. Μετά το πρωινό ραντεβού και έχοντας ξεκαθαρίσει το τοπίο, ο Λούμπος Μίχελ θα ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, θα γίνει εκ νέου επικοινωνία και θα εκδοθεί ανακοίνωση.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ

Πάντως, το διαζύγιο παραμένει το επικρατέστερο σενάριο γι’ αυτό και χθες από τοπν ΠΑΟΚ προέκυπτε ενημέρωση πώς το προφίλ του διαδόχου του Ίβιτς στο πολύ πιθανό σενάριο αποχώρησης θα είναι ένα τεχνικός με εμπειρίες και ικανότητα να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε μία χρονιά πρωταθλητισμού όπως θα είναι η επόμενη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ