ΠΑΟΚ

Ο Μάρτιν Πετρόφ στην Τούμπα για Μπερμπάτοφ

Ο Μάρτιν Πετρόφ στην Τούμπα για Μπερμπάτοφ

Ένας εκλεκτός καλεσμένος βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κρασνοντάρ. Ο λόγος για τον Βούλγαρο πρώην ποδοσφαιριστή, Μάρτιν Πετρόφ.

Ο Μάρτιν Πετρόφ έδωσε το παρόν στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης (22/10) και παρακολούθησε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κρασνοντάρ για την 3η αγωνιστική του Europa League. Ο Βούλγαρος, πρώην ποδοσφαιριστής, που έχει πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα σε μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης ήρθε στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη για να δει τον πρώτη συμπαίκτη του στην εθνική Βουλγαρίας και φίλο του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του σε σύντομο σχόλιο που έκανε αποχωρώντας από το γήπεδο.

Ποιος είναι ο Πετρόφ

Ο 36χρονος πλέον Βούλγαρος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση τον Ιούλιο του 2014 έπειτα από καριέρα 20 ετών. Ξεκίνησε από την Μπότεφ Βράτσα (1995), συνέχισε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και ύστερα άρχισε η ευρωπαϊκή περιπλάνησή του, με σταθμούς στις Σερβέτ, Βόλφσμπουργκ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μπόλτον και Εσπανιόλ.

Παράλληλα, σε αυτό το διάστημα φόρεσε 90 φορές τη φανέλα της Εθνικής Βουλγαρίας (1999-2011), όπου συνυπήρξε και με τον Μπερμπάτοφ και σημείωσε 19 γκολ.

Ο Πετρόφ αναδείχθηκε ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη Βουλγαρία το 2006, πανηγύρισε το νταμπλ με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας το 1997 και κατάκτησε νταμπλ με τη Σερβέτ στην Ελβετία. Αναμφίβολα, μαζί με τον Μπερμπάτοφ αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες που έχει αναδείξει το βουλγαρικό ποδόσφαιρο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ