ΠΑΟΚ

Ο Μαουρίσιο στα χέρια του γιατρού του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Μαουρίσιο στα χέρια του γιατρού του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο φημισμένος Πορτογάλος Ζοζέ Κάρλος Νορόνια είναι ο γιατρός που επέλεξε ο Μαουρίσιο για την επέμβαση που χρειάζεται μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ποιός είναι ο "Very Special", Ζοζέ Κάρλος Νορόνια που επέλεξε ο μέσος του ΠΑΟΚ, Μαουρίσιο και ποια η σχέση του με τους Ζοζέ Μουρίνιο και Φερνάντο Σάντος. Στο Πόρτο και στον "Very Special" χειρούργο - γιατρό, όπως δηλαδή πολύ εύστοχα έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο τον "προφεσόρ Νορόνια", ο "Special One" Ζοζέ Μουρίνιο, θα... εμπιστευθεί το πόδι του ο Μαουρίσιο του ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα, ο φημισμένος Πορτογάλος Ζοζέ Κάρλος Νορόνια είναι ο γιατρός που επέλεξε η πλευρά του Βραζιλιάνου μέσου για να κάνει εκτός Ελλάδας, την επέμβαση που πρέπει, προκειμένου να ξεπεράσει τη ρήξη χιαστού που υπέστη στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Νορόνια θεωρείται από τους κορυφαίους ορθοπεδικούς στον κόσμο με εξειδίκευση στους τραυματισμούς στο γόνατο ενώ έχει στο παρελθόν χειρουργήσει ποδοσφαιριστές όπως ο Φαλκάο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πέπε αλλά και ο Βιεϊρίνια το 2013.

Αυτός, λοιπόν, θα εγχειρίσει και το Μαουρίσιο που ελπίζει ότι θα καταφέρει μετά την επέμβαση και την αποθεραπεία, να επιστρέψει δυνατός όσο πιο σύντομα γίνεται στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Ζοζέ Κάρλος Νορόνια, με τον οποίο συνεργάζεται και ο Φερνάντο Σάντος στην εθνική Πορτογαλίας είχε δώσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Sport24.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαουρίσιο έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην Πορτογαλία και κατά το πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο, κοινώς για δύο με τρεις εβδομάδες μέχρι να του αφαιρεθούν και τα ράμματα.

"Κολλημένος" με την ομάδα

Ο Βραζιλιάνος μέσος αφού πήρε τις αποφάσεις του για τον τρόπο αντιμετώπισης του σοβαρού τραυματισμού του βρέθηκε και στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, κοντά στους συμπαίκτες του για να τους αποχαιρετήσει (ετοιμάζει βαλίτσες γαρ για Πορτογαλία) .

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα του "δικεφάλου" στο Twitter:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ