ΠΑΟΚ

Ο Μαουρίσιο το Best Goal Οκτωβρίου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Με ποσοστό 70% ο κόσμος του ΠΑΟΚ επιβράβευσε τον Μαουρίσιο για το φοβερό, δεύτερο γκολ που σημειώσε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά τα βραβεία του MVP και του Best Goal της 9ης αγωνιστικής, ο Μαουρίσιο πήρε και αυτό για το καλύτερο γκολ του ΠΑΟΚ τον μήνα Οκτώβριο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σχετικά: "Μπορεί στην μάχη για τον 11888 MVP του Οκτωβρίου, ο Μαουρίσιο να έχασε στα σημεία από τον Λέο Μάτος , αλλά στην κούρσα για το Best Goal του μήνα δεν είχε… αντίπαλο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Δικεφάλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης πραγματοποίησε την κορυφαία του εμφάνιση με την ασπρόμαυρη φανέλα, πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Μάλιστα, για την απόδοσή του και το δεύτερο υπέροχο τέρμα που σημείωσε, κατέκτησε τέσσερα βραβεία. Αναδείχθηκε Vodafone MVP του αγώνα, Fans’ Man of the Match, MVP της αγωνιστικής ενώ πήρε το βραβείο και για το Best Goal της 9ης στροφής του φετινού πρωταθλήματος.

Υπήρχε όμως και συνέχεια. Στην ψηφοφορία του paokfc.grκαι του PAOK FC Official App για την ανάδειξη του Regency Casino Best Goal Οκτωβρίου, το τέρμα του Μαουρίσιο συγκέντρωσε σχεδόν το 70% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε την κορυφή. Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Δημήτρης Πέλκας και το όμορφο γκολ του κόντρα στην Λαμία, ενώ ο Μαουρίσιο πήρε και την τρίτη θέση με το πρώτο γκολ που πέτυχε κόντρα στους Αρκάδες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ