ΠΑΟΚ

Ο Μακ προετοιμάζεται για τη Ζενίτ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Μακ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ δεν ενεργοποίησε την ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του Ρόμπερτ Μακ και ο Σλοβάκος θα πρέπει να επιστρέψει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Αυτό, πάντως, δεν προκαθορίζει το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Το συμβόλαιο του δανεισμού του Μακ έχει εκπνεύσει και από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν ενεργοποίησε την ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του ο Σλοβάκος θα πρέπει να επιστρέψει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και να συμμετέχει στην προετοιμασίας της . Μια εξέλιξη που πάντως δεν προκαθορίζει το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Η περίπτωση του Ρόμπερτ Μακ έχει πολλές ομοιότητες με αυτών των παικτών του ΠΑΟΚ που τα συμβόλαια δανεισμού τους σε άλλες ομάδες έχουν εκπνεύσει. Αυτοί που θα πρέπει να δώσουν το παρών του στην πρώτη συγκέντρωση της ερχόμενης Τετάρτης χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν στο ρόστερ.

Ο ΠΑΟΚ, παρά τη δήλωση που έκανε σε ρωσικά ΜΜΕ ο Λούμπος Μίχελ στην οποία τόνισε ότι δεν υπάρχει πρόθεση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να αφήσει το Μακ να φύγει, δεν έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του. Τουλάχιστον όχι με το ποσό που οριζόταν στην ρήτρα του. Ακόμη και με τις απαιτήσεις της Ζενίτ να έχουν κατέβει κατά 50% ο Δικέφαλος δεν έχει καταθέσει πρόταση και κρατά μια στάση που μπορεί να αποδειχθεί ως κίνηση τακτικής, ωστόσο για την ώρα αναγκάζει το Ρόμπερτ Μακ να συμμετέχει κανονικά στις δραστηριότητες της ρωσικής ομάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ