ΠΑΟΚ

Ο Λουτσέσκου ψάχνει τη χαμένη ενέργεια

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / OSTERSUNDS - PAOK (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / OSTERSUNDS - PAOK (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με τη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι έτοιμος να ρίξει όλο το βάρος στη δουλειά πάνω στη φυσική κατάσταση μετά το ματς με την Κέρκυρα για να αλλάξει τον ΠΑΟΚ.

Στη διάρκεια των δηλώσεών του μετά το καταστροφικό ματς για τον ΠΑΟΚ στο Έστερσουντ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε αρκετές φορές στην κακή φυσική κατάσταση της ομάδας του, χαρακτηρίζοντάς την ουσιαστικά την βασική αιτία για το αγωνιστικό χάλι της.

Το ίδιο κάνει και στις συζητήσεις που έχει με τους ανθρώπους της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ επαναλαμβάνοντας το ίδιο μότο: "Παρέλαβε μία ομάδα χωρίς ενέργεια, μέχρι τώρα δεν είχα τον χρόνο να δουλέψω πάνω σ’ αυτό τον τομέα, από εδώ και πέρα όμως θα εστιάσω εκεί".

Ο 48χρονος τεχνικός θέλει πρώτα ένα ήρεμο απόγευμα με νίκη την Κυριακή κόντρα στην Κέρκυρα και στη συνέχεια θα ετοιμάσει ουσιαστικά ένα πρόγραμμα μίνι προετοιμασίας για να παρουσιάσει διαφορετικό ΠΑΟΚ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Λουτσέσκου έχει τη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη, δεν αλλάζει αυτό μετά το χθεσινό αποκλεισμό και μένει να φανεί τι θα καταφέρει από εδώ και στο εξής.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι από τις προπονήσεις της επόμενης μέρας θα λείπουν οι διεθνείς: Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Εβγέν Σάχοφ, Γκόικο Τσίμιροτ, Ρόμπερτ Μακ, Φερνάντο Βαρέλα και δεν θα μπορέσει να δουλέψει με όλο το έμψυχο δυναμικό του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ