ΠΑΟΚ

"Ο Λουτσέσκου είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ"

"Ο Λουτσέσκου είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάριους Σουμούντιτσα επιβεβαίωσε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι υποψήφιος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ και συνέδεσε την πιθανή πρόσηληψή του με την μεταγραφή του Μπολντρίν. Επέστρεψε ο Μίχελ στην Ελλάδα.

Την ώρα που ο Λούμπος Μίχελ αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα από τη Ρώμη και να μην προχωρήσει σε καμία επαφή με τον Λεάλ, έρχεται μία ομολογία από την Τουρκία να δηλώει ότι η υποψηφιότητα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον πάγκο του ΠΑΟΚ παραμένει ισχυρή.

Ο Μάριους Σουμούντιτσα, κατά την παρουσίασή του ως νέος τεχνικός της Καϊσέρισπορ, δήλωσε ότι ο συμπατριώτης του κόουτς είναι στη λίστα υπποψηφίων του ΠΑΟΚ και αν αναλάβει είναι πολύ πιθανό ο "Δικέφαλος" να προχωρήσει στη μεταγραφή του Μπολντρίν.

Όλα αυτά, μετά από ερώτηση για το αν έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Φερνάντο Μπολντρίν (τον είχε παίκτη στην Άστρα) από την Καϊσέρισπορ. Δήλωσε συγκεκριμένα: "Δεν είναι αλήθεια ότι έχω προτείνει την μεταγραφή του Μπολντρίν. Δεν θα φέρω κανέναν παίκτη από την πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας. Απ' ότι γνωρίζω υπάρχει μία πρόταση του ΠΑΟΚ, μεταξύ 1 και 1,2 εκατ. ευρώ. Αλλά για να προχωρήσει η μεταγραφή πρέπει να πάρουν νέο προπονητή. Ξέρω ότι είναι υποψήφιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Μετά θα προχωρήσουν την μεταγραφή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ