ΠΑΟΚ

Ο Λουτσέσκου είναι ικανοποιημένος και το δείχνει

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σκέφτεται να στηριχθεί σε σχήμα Ατρομήτου στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή (26/11). Ποιες αλλαγές ενδέχεται να υπάρξουν.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι τιμωρημένος και ο Ντοριάν Λεβέκ ακόμη ανέτοιμος. Αυτές είναι οι μόνες απουσίες του ΠΑΟΚ ενόψει Πανιωνίου, αν θεωρήσουμε ότι ο Γιάννης Μυστακίδης θέλει λίγο χρόνο ακόμη για να πατήσει γερά στα πόδια του και να τον εντάξει στο πλάνο του ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σε λίγες εβδομάδες, μάλιστα, στην ίδια θέση με τον Κατερινιώτη εξτρέμ θα βρεθεί και ο Παναγιώτης Γλύκος.Όλοι οι υπόλοιποι δουλεύουν εδώ και μέρες με τον 48χρονο κόουτς του ΠΑΟΚ που έχει σταθερά από την αρχή της περιόδου το δύσκολο έργο να κάνει την επιλογή παικτών σε κάθε ματς.

Στις δοκιμές που κάνει τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις δείχνει διάθεση να στηριχθεί στην ενδεκάδα που κέρδισε τον Ατρόμητο με μικρές προσθαφαιρέσεις. Ίσως να είναι τελικά μία, αφού μόνο ο Σαμρπάνο φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός δίπλα στον Βαρέλα (πιθανότητες έχει και ο Κρέσπο).

Ο Βιεϊρίνια θα παραμείνει αριστερός μπακ, ο Μάτος θα είναι στα δεξιά και φυσικά κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Ρέι. Η τριάδα των χαφ με Κάνιας, Τσίμιροτ και Ελ Καντουρί μάλλον θα παραμείνει ίδια, λόγω του ότι ο Μαρουσίο δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό μετά τον τραυματισμό του.

Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι υπάρχουν σκέψεις ο Βραζιλιάνος να παίξει κάποια στιγμή αντί του Ελ Καντουρί. Μακ και Κάμπος θα είναι στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή είναι πιθανό να παραμείνει ο Κουλούρης που ικανοποίησε με την απόδοσή του τον Λουτσέσκου και να αφήσει στον πάγκο αρχικά τον Πρίγιοβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ