ΠΑΟΚ

O Κυριάκος μετά τον τραυματισμό του Ίβιτς στην Λεωφόρο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κυριάκος Κυριάκος EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε τι είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος στον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς στη Λεωφόρο και άλλα τι είπε μετά τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία και την αποχώρηση του Ολυμπιακού. Θυμηθείτε όσα έλεγε στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, από τα αποδυτήρια της Τούμπας μετά την διακοπή του αγώνα ανάμεσα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον Ολυμπιακό εξαπέλυσε επίθεση στους "ερυθρόλευκους" και έκανε λόγο για ψευδαισθήσεις και προκλήσεις.

Πριν εννιά μήνες όμως στην Λεωφόρο και μετά τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς και την αποχώρηση του έλεγε εντελώς διαφορετικά πράγματα και είχε φτάσει μέχρι και σε σημείο να προτρέψει το Νίκο Λυμπερόπουλο να ζητήσει συγνώμη για τις δηλώσεις του.

Ο Κυριάκος είχε κάνει ποστάρισμα τόσο στον λογαριασμό του στο facebook ενώ μια μέρα αργότερα είχε κάνει δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά ο Κυριάκος είχε ποστάρει:

«Πολλά θ´ ακουστούν από τους… Βαρούχες, ίσως και ότι το χτύπημα με το κουτάκι ήταν ακούσιο, ή ότι είχε πρόθεση να βρει τη μπάλα, αλλά ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται…

Να θυμίσω απλά, ότι η υστερία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (και όχι του κόσμου της) ξεκίνησε από μια κάρτα στον Χουλτ, που ήταν πολύ περισσότερο από την σημερινή δεύτερη του Ουάρντα, από ένα φάουλ στα 30 μέτρα στον Πρίγιοβιτς που ήταν πολύ περισσότερο από την σημερινή πρώτη κίτρινη στον Ουάρντα και από μια αγκωνιά πάνω στη φάση του Μάτος, που ήταν πολύ λιγότερο επικίνδυνη από τις γροθιές και τις κλωτσιές σήμερα στον πεσμένο Κρέσπο.

Κι εγώ τιμώ και σέβομαι τον Νίκο Λυμπερόπουλο και ξέρω ότι είναι αρκετά άνδρας για να ζητήσει συγγνώμη μόλις ηρεμήσει και συνειδητοποιήσει τι είπε»

Η μοίρα μάλιστα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα έφερε έτσι ώστε ο διαιτητής εκείνου του αγώνα, Γιώργος Κομίνης, να είναι τέταρτος στο αποψινό ματς της Τούμπας.

Ας θυμηθούμε τι είχε δηλώσεις ο Κυριάκος Κυριάκος τόσο για τους παράγοντες του Παναθηναϊκού όσο και για τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Για τις δηλώσεις Λυμπερόπουλου, Μαυροκουκουλάκη και των διοικούντων του Παναθηναϊκού:
«Για ανθρώπους που γελοιοποιούνται μόνοι τους δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτα. Διαχωρίζω τον Λυμπερόπουλο που με στενοχωρεί ιδιαίτερα γιατί έχει ήθος, ξέρω τη νοοτροπία του για το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι τα είπε εν θερμώ και κάποια στιγμή θα ανακαλέσει. Οι υπόλοιποι είναι οι άνθρωποι που στήνουν έναν επικοινωνιακό μηχανισμό υπέρ του Παναθηναϊκού και τώρα λούζονται τα αποτελέσματα. Όποιος παρακολουθεί εδώ και 15-20 μέρες τον επικοινωνιακό μηχανισμό του Παναθηναϊκού αντιλαμβάνεται ότι θα όπλιζε το χέρι ενός ηλίθιου που βρίσκεται πάντα σε κάθε γήπεδο».

Για το ποιους θεωρεί ηθικούς αυτουργούς:
«Αυτούς που για να καλύψουν τα δικά τους συμφέροντα, μετά τον δεύτερο ημιτελικό έστησαν ένα πανηγύρι εδώ και 20 μέρες με τα Μέσα ιδιοκτησίας του κ. Αλαφούζου. Αν δεν το έκανε η διοίκηση του Παναθηναϊκού αλλά οι δημοσιογράφοι αυτών των μέσων από υπερβάλλοντα ζήλο, ας το ξεκαθαρίσουν οι ίδιοι».

Για όσα έγιναν μετά τον τραυματισμό του Ιβιτς:
«Έπεσε κάτω ο κ. Ιβιτς, πήγε στα αποδυτήρια εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα και η σύσταση του γιατρού ήταν να εξεταστεί στο νοσοκομείο. Αυτό και έγινε και δεν μπορώ να καταλάβω γατί το συζητάμε τόσο πολύ. Αντί να καταδικάσουμε τα επεισόδια σε όλα τα γήπεδα, βλέπουμε μια προσπάθεια από τον Παναθηναϊκό να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη μας, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα και ούτε λίγο ούτε πολύ να θέλουν να τους ζητήσουμε και συγγνώμη που τραυματίστηκε ο Ιβιτς».

Για τον διαιτητή Κομίνη και όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα:
«Ο κ. Κομίνης πρέπει να σταματήσει να κάνει δημόσιες σχέσεις. Δεν μπορεί να τα έχει καλά με όλους και σίγουρα δεν τα έχει καλά με εμάς με τις διαιτησίες του. Με το φύλλο αγώνα προσπάθησε να καλύψει την πλάτη του απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είναι δυνατόν να γίνεται σύρραξη ποδοσφαιριστών και ο διαιτητής να μπαίνει στα αποδυτήρια για να επιβάλλει τις πειθαρχικές ποινές; Το φύλλο αυτού του αγώνα πρέπει να είναι το τελευταίο επίσημο έγγραφο που υπέγραψε ως διαιτητής. Να φύγει μόνος του. Αν δεν ντρέπεται με ό,τι έγραψε και το παρέδωσε στη 1:30, δεν μπορούμε να περιμένουμε δικαιοσύνη από έναν τέτοιον άνθρωπο. Και δε μιλάω για τη διαιτησία του στο χορτάρι, αλλά μόνο γι’ αυτό».

Για το αν ο κ. Κομίνης πρέπει να τελειώσει από τη διαιτησία:
«Από ένα σημείο και μετά έγιναν όλα λάθος. Προφανώς στην ανάπαυλα κάτι πείραξε τον κ. Κομίνη και βγήκε με εκδικητική διάθεση προς τον ΠΑΟΚ. Φαίνεται πως έχουμε πληρώσει με πάρα πολύ με άσχημες διαιτησίες την αμυντική μας στάση. Ρίξαμε τους τόνους για τη διαιτησία, δεν προσπαθήσαμε να κάνουμε το άσπρο-μαύρο όπως ο Παναθηναϊκός. Βάλτε δίπλα-δίπλα τα λάθη του Κύζα στην Τούμπα και αυτά του Κομίνη στη Λεωφόρο. Γιατί διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός; Για την κόκκινη του Χουλτ;

Ο Ουάρντα πήρε δυο κίτρινες σε τρία λεπτά χωρίς να έχει κάνει καν φάουλ. Το φάουλ του Μολέδο στον Πρίγιοβιτς δεν ήταν πιο πολύ φάουλ από αυτά που σφύριξαν στον Ουάρντα. Επίσης διαμαρτύρεται για μία αγκωνιά του Μάτος. Είδατε πόσοι χτυπήσανε τον Κρέσπο ενώ ήταν πεσμένος; Δεν ξέρω αν ήθελε να διεκπεραιώσει κάτι ο κ. Κομίνης και το λέω έτσι για να προσέχουμε, γιατί υπάρχουν και εισαγγελείς. Ο,τι λεμε είναι στοιχειοθετημένο. Αν ανεβάσουμε κι εμείς τους τόνους μπορεί να δώσουμε το δικαίωμα σε κάποιον ηλίθιο να πετάξει κάτι. Αυτά πρέπει να τελειώνουν από την αρχή τους».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ