ΠΑΟΚ

Ο Κωνσταντινίδης αποκαλύπτει τα μυστικά του Αθανασιάδη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έκανε το δικό του Live Facebook Blog και μίλησε για τον νέο ΠΑΟΚ του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, τον συγκάτοικο και κολλητό του, Στέφανο Αθανασιάδη και την ήρεμη δύναμη, Στέλιο Μαλεζά.

Μετά τον Γιάννη Μυστακίδη, το Live Facebook Blog του ΠΑΟΚ είχε σήμερα καλεσμένο τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ο 23χρονος μπακ-χαφ είχε πολλά και ενδιαφέροντα να πει και πολλά μυστικά, κυρίως του "κολλητού" του Στέφανου Αθανασιάδη, να αποκαλύψει.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τον δανεισμό του στην Ομόνοια: "Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία για εμένα, μου έδωσε αρκετές ευκαιρίες η παρουσία μου στην Κύπρο με την Ομόνοια. Πλέον επέστρεψα στον ΠΑΟΚ, θέλω να προσπαθήσω πολύ, βήμα προς βήμα θα προχωρήσω και θα δούμε τι θα γίνει".

Για τις προπονήσεις με τον Στανόγεβιτς: "Είναι ανάλογα το τι ζητά ο κάθε προπονητής, στο 4-4-2 οι πλάγιοι χαφ πρέπει να παίζουν πιο γρήγορα. Αυτό που περιμένει και θέλει ο προπονητής είναι να είμαστε σοβαροί μέσα στο γήπεδο και να δείξουμε καλά στοιχεία για την ομάδα".

Για την συγκατοίκησή με τον Στέφανο Αθανασιάδη: "Βάζει πολύ δυνατά την μουσική, εγώ δεν θέλω να ακούω τόσο δυνατά, ο Κλάους προτιμά είτε τα ποντιακά, είτε τα λαϊκά. Βάζει συνήθως το «εξω βρέχει» του Νότη Σφακιανάκη".

Για την πιο ωραία προετοιμασία του στον ΠΑΟΚ: "Νομίζω πως ήταν η πρώτη προετοιμασία, ήταν η χρονιά που έπαιξα πολλά παιχνίδια και ήταν η πρώτη χρονιά. Όσο περνούν τα χρόνια αλλάζει ο τρόπος σκέψης, δεν ενθουσιάζομαι, ούτε απογοητεύομαι. Κοιτάω το σήμερα. Πρέπει κάθε φορά που ξεκινάμε, να κρατούμε μικρό καλάθι και το αναφέρω και από την εμπειρία που είχα το προηγούμενο εξάμηνο με την Ομόνοια".

Για τις δραστηριότητές του στον ελεύθερο χρόνο του: "Βλέπω ταινίες, μου αρέσει να παρακολουθώ το survivor, απλά εδώ στην Ολλανδία δεν έχουμε αυτή την δυνατότητα".

Και έκλεισε δίνοντας έναν χαρακτηρισμό σε τρία πρόσωπα και στη λέξη ΠΑΟΚ.

Κλάους: Γκολ

Μαλεζάς: Ήρεμη δύναμη

Στανόγεβιτς: Ευδιάθετος στην αρχή

ΠΑΟΚ: Οικογένεια.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με υπογραφή Κουλούρη
Οι πρώτες δοκιμές στο 4-4-2
Άρχισαν τα δύσκολα για τον ΠΑΟΚ
Και επισήμως ο δανεισμός Χαρίση - Κίτσιου
Ουάρντα: "Θέλω να φύγω, δεν γνωρίζω γιατί με κατηγορούν"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ