ΠΑΟΚ

Ο Κουντιτσίνι ξέρει από Τούμπα

PAOK's Stefanos Athanasiadis, left, is blocked by Tottenham's goalie Carlo Cudicini during a UEFA Europa League soccer game in Thessaloniki, Greece, on Thursday Sept. 15, 2011. (AP Photo/Giorgos Nissiotis)
PAOK's Stefanos Athanasiadis, left, is blocked by Tottenham's goalie Carlo Cudicini during a UEFA Europa League soccer game in Thessaloniki, Greece, on Thursday Sept. 15, 2011. (AP Photo/Giorgos Nissiotis) ASSOCIATED PRESS

Ο βοηθός του Μαουρίτσιο Σάρι, Κάρλο Κουντιτσίνι, έχει αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ με τη φανέλα της Τότεναμ στη λευκή ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη. (VIDEO)

Η Τσέλσι έρχεται αύριο (19/9) στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, με τον Μαουρίτσιο Σάρι, σύμφωνα με τα αγγλικά ρεπορτάζ, να σκοπεύει να κάνει εκτεταμένο rotation.

Ο Ιταλός τεχνικός θα γνωρίζει τι περιμένει αυτόν και την ομάδα του στην αναμέτρηση της Πέμπτης σε μια Τούμπα που θα είναι κατάμεστη, καθώς σε δύο μόλις ώρες οι φίλοι του Δικεφάλου εξάντλησαν τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν μόνο διαδικτυακά.

Αυτός που έχει εμπειρία από Τούμπα είναι ο στενός του συνεργάτης Κάρλο Κουντιτσίνι. Ο βοηθός του Σάρι γνωρίζει από πρώτο χέρι τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στην Τούμπα, καθώς έχει αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε αγγλική ομάδα στη Θεσσαλονίκη. Ο Ιταλός υπερασπίστηκε την εστία της Τότεναμ στην λευκή ισοπαλία της Τούμπας την περίοδο 2011-12 και πάλι σε πρεμιέρα του Europa League.

Μάλιστα ο Κουντιτσίνι είδε το Λίνο στο 33΄να εκτελεί αρχικά εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Αθανασιάδης, αλλά ο Σέρβος διαιτητής Μάζιτς ( που σφύριξε πρόσφατα τον ΠΑΟΚ στο Ντα Λουζ στον αγώνα με την Μπενφίκα) διέταξε επανάληψη καθώς ο «Κλάους» μπήκε νωρίτερα από ότι θα έπρεπε στην περιοχή. Στη δεύτερη εκτέλεση ο Βραζιλιάνος αστόχησε και έτσι το 0-0 παρέμεινε.

Ο Κουντιτσίνι στάθηκε τυχερός και στις καθυστερήσεις, όταν μια κεφαλιά του Ίβιτς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

AP Photo/Giorgos Nissiotis

Θυμηθείτε την εκτέλεση εδώ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ