ΠΑΟΚ

Ο Κοροβέσης δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Κοροβέσης δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκο Κοροβέσης πήγε δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ποιες άλλες προσωρινές αποχωρήσεις μετρά ο ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Κοροβέσης θα συνεχίσει δανεικός στην παλιά του ομάδα, τον ΠΑΣ. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη βρίσκεται στην ηπειρωτική πόλη και κάνει προπονήσεις με την ομάδα των Ιωαννίνων. Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ΠΑΟΚ-Πανιωνίου για τον Λάμπρου που αποκάλυψε το Sport24.gr, ενώ ενημερώνει για τους δανεισμούς Δημητριάδη και Βασίλη Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση: "Ολοκληρώνονται σήμερα οι δανεισμοί του Λάμπρου σε Πανιώνιο (για 1,5 χρονο με δυνατότητα πρόωρης επιστροφής και με προβλεπόμενες συμμετοχές του παίκτη), του Κοροβέση στα Γιάννενα, του Βασίλη Παπαδόπουλου στα Τρίκαλα και του Τάσου Δημητριάδη στην Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε".

Και η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Κοροβέση με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Χαίρομαι πολύ που είμαι πάλι στα Γιάννενα. Για μένα είναι σαν το σπίτι μου εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τις Διοικήσεις τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του ΠΑΣ που μου δίνουν την ευκαιρία να πάρω παιχνίδια. Δεν θέλω να πω πολλά. Την ομάδα την ξέρω και με ξέρει. Θα δώσω ό,τι έχω για να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ