"Ο κορονοϊός άλλαξε τα σχέδια του Σαββίδη για τη Φορταλέζα"

Στην Βραζιλία μιλούν για οριστικό ναυάγιο στις επαφές του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ με την Φορταλέζα καθώς τα επιχειρηματικά σχέδια του Ιβάν Σαββίδη άλλαξαν μετά από τον κορονοϊό.

Φαίνεται ότι πλέον το παίρνουν απόφαση οι άνθρωποι της Φορταλέζα ότι όποια σχέδια είχε ο Ιβάν Σαββίδης για επενδύσεις στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας έχουν ανατραπεί μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτό προκύπτει, τουλάχιστον από ρεπορτάζ στη χώρα της Νότιας Αμερικής, αλλά και τις δηλώσεις του προέδρου της Φορταλέζα, Μαρσέλο Παζ.

"Η πανδημία του κορονοϊού διέκοψε τις διαπραγματεύσεις των εκπροσώπων  του δισεκατομμυριούχου Ιβάν Σαββίδη με  τους ανθρώπους της Φορταλέζα. Ο Ιβάν Σαββίδης ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ αποφάσισε να συγκεντρωθεί στις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις του κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας κρίσης.

Από την στιγμή που ξέσπασε η πανδημία οι επαφες των δύο πλευρών σταμάτησαν. Πηγές μάλιστα που βρίσκονται κοντά στον Ιβάν Σαββίδη επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει καμία πρόοδος στις σκέψεις για επενδύσεις στην Βραζιλία. Η προσοχή του Έλληνα μεγιστάνα και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ επικεντρώνεται σε υπάρχουσες επιχειρήσεις, όπως εταιρείες στον κλάδο των επικοινωνιών και του τουρισμού στην Ευρώπη", αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Globoesporte, το οποίο φιλοξενεί και δηλώσεις του προέδρου της Φορταλέζα. 

"Η επαφή που είχαμε ήταν σε καλό επίπεδο, αλλά δεν διευθετήθηκε τίποτα σε αυτήν ούτε μια επίσημη συνάντηση. Μετά την πανδημία ο κόσμος άλλαξε και πλέον το σενάριο είναι διαφορετικό. Αν πάντως θέλουν να επανέλθουν σε διαπραγματεύσεις ξέρουν σε ποιους να στραφούν. Όπως έχω πει η Φορταλέζα είναι ανοικτή σε συζητήσεις και δεν απορρίπτει καμία πρόταση", δήλωσε ο  Μαρσέλο Παζ.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.