ΠΑΟΚ

Ο Κονσεϊσάο ρίχνει τους τόνους για Ολιβέιρα

Ο Κονσεϊσάο ρίχνει τους τόνους για Ολιβέιρα

Οι "Δράκοι" έχουν στο μυαλό τους μόνο την οριακή μάχη για τον τίτλο και το απευθείας εισιτήριο στους ομίλους, που θα διαμορφώσει και το μεταγραφικό τους πλάνο. Ποια είναι τα δεδομένα με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Το όνομα του Σέρτζιο Ολιβέιρα, συζητήθηκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τον προπονητή της Πόρτο να βγάζει το όνομα του 26χρονου μέσου από το προσκήνιο, στο οποίο βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Πορτογαλία, καθώς εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για δεδομένη επιστροφή του στις τάξεις των «Δράκων».

Ο Κονσεϊσάο είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ψέμα ότι έχει ξεκινήσει συζήτηση για την επιστροφή του Ολιβέιρα στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο ποιοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν το ρόστερ μας την ερχόμενη σεζόν».

Οι Μπενφίκα και Πόρτο ισοβαθμούν στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις «στροφές» πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με τον τίτλο να μην έχει μόνο αίγλη αλλά και την απ' ευθείας παρουσία στους ομίλους του Champions League, μαζί με τα εξασφαλισμένα εκατομμύρια που την συνοδεύουν.

Οπως είναι λογικό, στο εσωτερικό των «Δράκων», το μόνο θέμα συζήτησης δεν είναι άλλο από το πρωτάθλημα, καθώς ο τίτλος θα καθορίσει και ένα μεγάλο κομμάτι της μεταγραφικής πολιτικής που θα ακολουθηθεί.

Στα γραφεία της Μικράς Ασίας, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ γνωρίζουν καλά το τρόπο λειτουργίας της Πόρτο, έχοντας έρθει σε επαφές μαζί τους αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, και αντιλαμβάνονται πως ούτε πριν τη λήξη του πρωταθλήματος θα γίνει κάποια συζήτηση για τον Ολιβέιρα, ούτε και πριν από την λήξη της ισχύς της ρήτρας των 12 εκ. Ευρώ που υπάρχει στη συμφωνία δανεισμού του 26χρονου μέσου, και είναι στις 15 Ιουνίου.

Η διάθεση του ΠΑΟΚ να «κυνηγήσει» την παραμονή του Ολιβέιρα είναι δεδομένη, όπως επίσης και αυτή του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στη Τούμπα, αλλά με διαφορετικό στάτους από αυτό με το οποίο βρίσκεται από τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά η Πόρτο είναι αυτή που θα ορίσει τόσο το πότε θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις, αλλά και τους αρχικούς όρους.

AP Photo/Luis Vieira

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ