ΠΑΟΚ

Ο Κάκος μπαίνει στον ΠΑΟΚ

Ο Κάκος μπαίνει στον ΠΑΟΚ
Κάκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Τελειωμένη" η πρόσληψη του Τάσου Κάκου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς πήγε στην Τούμπα για το ματς με τον Πανθρακικό μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη. Στο γήπεδο και ο Χαλκιάς.

Ο Τάσος Κάκος επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ως στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Κερκυραίος βετεράνος διαιτητής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το Σάββατο (7/11) και την Κυριακή (8/11) είχε συζήτηση με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και τον Ιβάν Σαββίδη προσωπικά, με τον οποίο έφτασαν μαζί στο γήπεδο (με το αυτοκίνητο του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου), σε μία κίνηση που αποκάλυψε και την αίσια έκβαση των συζητήσεων.

Δεν έχει διευκρινιστεί, ακόμη, αν ο Κάκος θα αναλάβει ρόλο γενικού αρχηγού (ήταν εμφανής η έλλειψη ενός ανθρώπου που να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον πάγκο της ομάδας) ή συνεργασία θα αφορά (και) σε κάτι άλλο. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον 45χρονο βετεράνο διαιτητή, ο οποίος ευγενικά αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις,

Και ο Χαλκιάς στο γήπεδο

Της κοινής άφιξης Σαββίδη-Κάκου στο γήπεδο της Τούμπας, προηγήθηκε αυτή του Κώστα Χαλκια, ο οποίος παρακολουθεί τον αγώνα από τα επίσημα. Και για τον υψηλόσωμο βετεράνο τερματοφύλακα έχει αναπτυχθεί φημολογία ότι έχει συζητήσεις για συνεργασία με τον ΠΑΟΚ.

Με υπογραφή Ζαγοράκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, σημαντικό ρόλο για το "παντρεμα" ΠΑΟΚ-Κάκου έχει ο Θόδωρος Ζαγοράκης, τον οποίο συμβουλεύεται ο Σαββίδης αρκετά συχνά. Και στην παρουσία Χαλκιά στο γήπεδο παίζει ρόλο ο νυν ευρωβουλευτής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ