ΠΑΟΚ

O 'Jogo: "Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μουρίλο"

O 'Jogo: "Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μουρίλο"

Σύμφωνα με την O 'Jogo ο Αμπέλ Φερέιρα ενδιαφέρεται για το Βραζιλιάνο εξτρέμ, Μουρίλο ντε Σόουζα και ο ΠΑΟΚ επιθυμεί το δανεισμό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

"Ο ΠΑΟΚ θυμήθηκε την Μπράγκα και θέλει τον Μουρίλο Ντε Σόουζα", είναι ο τίτλος στο δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας που κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 25χρονο Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό.

"Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να αποκτήσει δανεικό από την Μπράγκα τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, τα χαρακτηριστικά του οποίου ικανοποιούν τον Αμπέλ Φερέιρα.

Χωρίς να βρίσκει χώρο στη Μπράγκα ο Μουρίλο μπορεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει ακραίο επιθετικό για τη νέα σέζον και ο Βραζιλιάνος που αγωνίζεται ως δανεικός στην ισπανική Σπόρτινγκ Χιχόν είναι ένα από τα ονόματα που ικανοποιούν τον Αμπέλ Φερέιρα που έχει ήδη συνεργαστεί μαζί του.

Στην Μπράγκα γνωρίζουν το ενδιαφέρον της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, αλλά θα παραδεχθούν τις συζητήσεις για τον παίκτη μόνο μετά το τέλος της σεζόν όταν και η Σπόρτινγκ Χιχόν θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για τον παίκτη. Είναι πάντως μάλλον απίθανο η ισπανική ομάδα που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία να πληρώσει τη ρήτρα του. Η πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να αποκτήσει τον παίκτη με δανεισμό", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ο Μουρίλο Ντε Σόουζα έχει φέτος 2 γκολ και 4 ασίστ στη φετινή σεζόν που την ξεκίνησε στην Μπράγκα και θα την ολοκληρώσει στην Χιχόν όπου αγωνίζεται ως δανεικός από την αρχή του 2020.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ