ΠΑΟΚ

Ο Ίβιτς αποθεώνει τον Βούκιτς

Ο Ίβιτς αποθεώνει τον Βούκιτς

Τι δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς για τον μεγάλο πρωταγωνιστή του ΠΑΟΚ κόντρα στον Εργοτέλη, Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Ο Σέρβος αποθέωσε τον συμπατριώτη του.

Ο προπονητής της Κ20, Βλάνταν Ίβιτς, τα είπε με τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς στο περιθώριο του αγώνα των πιτσιρικάδων του "Δικεφάλου" με τον Εργοτέλη.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του μιλώντας στα ΣΠΟΡ.

Συγκεκριμένα, τόνισε: "Από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκε στην ομάδα έχει αποδείξει πόσο μεγάλος επαγγελματίας και πόσο καλός παίκτης είναι. Ακόμη και την περσινή σεζόν, που δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, πέτυχε ορισμένα σημαντικά γκολ.

Πολύ δε περισσότερο φέτος, που έκανε την καλοκαιρινή προετοιμασία και ασφαλώς παρουσιάζεται σε ακόμη καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Όλοι μπορούν να διαπιστώσουν πόσο σημαντική είναι η βοήθεια που παρέχει στην ομάδα.

Και με τις κάθετες πάσες και με τις εκτελέσεις των στημένων φάσεων και με τις ασίστ που δίνει, αναδεικνύεται σε έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για τον ΠΑΟΚ. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για έναν ιδιαίτερα έξυπνο ποδοσφαιριστή. Και είναι ευτύχημα για τον ΠΑΟΚ να έχει έναν τέτοιο παίκτη στο ρόστερ του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ