ΠΑΟΚ

Ο ισχυρός Γλύκος και ο ανταγωνιστής τύπου Κοστίλ

Ο ισχυρός Γλύκος και ο ανταγωνιστής τύπου Κοστίλ

Ο ισχυρός Γλύκος, η έρευνα του ΠΑΟΚ για τον 29χρονο τερματοφύλακα της Ρεν και οι σκέψεις Μίχελ και Ίβιτς για τη θέση την ενίσχυση κάτω από την εστία τη νέα σεζόν. Η αλήθεια πίσω από τις ματιές του ΠΑΟΚ στον Γάλλο τερματοφύλακα.

Όσοι είναι παρατηρητικοί στα θέματα του ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ έχουν αντιληφθεί την αλλαγή κλίματος για τον Παναγιώτη Γλύκο μετά τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών του Κυπέλλου. Ο Σκοπελίτης τερματοφύλακας είχε καθοριστική συμβολή στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό (ας μην ξεχνάμε και την απόδοσή του στα ματς με την Ξάνθη) και αντέστρεψε το κλίμα προβληματισμού που υπήρχε πριν από αυτά και ήταν ο βασικός λόγος που ο Δικέφαλος είχε εντάξει στις μεταγραφικές αναζητήσεις του ενόψει καλοκαιριού και περιπτώσεις τερματοφυλάκων.

Αυτό που δεν άλλαξε, στο πριν και το μετά των εμφανίσεων του Γλύκου, είναι ότι η προσπάθεια εξεύρεσης υποψήφιων στόχων εντοπιζόταν σε γκολκίπερ από το πάνω ράφι. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου μιλούσαν για τερμαοτφύλακα που θα κάνει τη διαφορά και θα είναι η κολώνα της άμυνας.

Πλέον, με τις φωνές ότι " διαθέτουμε τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα" να πυκνώνουν, για να αποκτηθεί κάποιος θα πρέπει να είναι εμφανώς καλύτερος του Γλύκου. Το πόσο έντονη θα είναι αυτή η προσπάθεια από εδώ και στο εξής, θα κριθεί και από τις εμφανίσεις του αρχηγού, εδώ και λίγους μήνες με εντολή Ίβιτς, στον τελικό αλλά και τα playoffs.

Ο Κοστίλ έχει όλο το "πακέτο", αλλά είναι άφταστος

Που κολλάει στο θέμα η περίπτωση του Μπενουά Κοστίλ της Ρεν, για τον οποίο ενημερωθήκατε το Σάββατο (29/4). Ο 29χρονος Γάλλος τερματοφύλακας έχει εξεταστεί από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, είναι ψηλά στη λίστα, θεωρείται τερματοφύλακας πρώτης γραμμής, αλλά κρίνεται άφταστη περίπτωση. Πριν εξηγήσουμε το γιατί, ας υπογραμμίσουμε ότι δεν έχει κατατεθεί πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ.

Και πώς θα μπορούσε να γίνει τη στιγμή που έχουν δείξει ενδιαφέρον για εκείνον η Μπορντό, η Σέλτικ και κυρίως ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που ανεβάζουν κατακόρυφα το κασέ του. Φέτος αμείβεται με 650.000 ευρώ στη Ρεν με την οποία το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, όμως, από τη νέα σεζόν οι αμοιβές του θα ανεβούν κατακόρυφα.

Στον ΠΑΟΚ μοιάζει απίθανο να έρθει, όμως, καλό είναι να κρατήσουμε ότι αποτελεί παράδειγμα για το πώς κινούνται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ