ΠΑΟΚ

Ο Ίλιεφ και το σενάριο Παρτίζαν-Ίβιτς

28/05/2017 AEK Vs PAOK for Superleague play offs season 2016-17, in OAKA Stadium in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
28/05/2017 AEK Vs PAOK for Superleague play offs season 2016-17, in OAKA Stadium in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 28/05/2017 AEK VS PAOK FOR SUPERLEAGUE PLAY OFFS SEASON 2016-17, IN OAKA STADIUM IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Πώς προέκυψε η είδηση για ενδεχόμενη συνεργασία Παρτίζαν-Ίβιτς την οποία διέψευσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Από το απόγευμα της Πέμπτης (1/6), το Sport24.gr σας ενημέρωσε πώς ο Βλάνταν Ίβιτς διέψευσε -σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του- τα σενάρια περί επαφων του με την Παρτίζαν τα οποία είχαν δει το φως της δημοσιότητας στη Σερβία. Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον το πώς αυτά προέκυψαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας " zurnal.rs", στην διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ της Παρτίζαν ο αθλητικος διευθυντής της ομάδας, Ίβιτς Ίλιεφ έριξε το όνομα του πρώην συμπαίκτη του στο τραπέζι ως πιθανή λύση για τον πάγκο της ομαδας.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα, ο συντάκτης του κειμένου εκτιμά ότι ο Ίβιτς θα φύγει γιατί δεν οδήγησε τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League και πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει πλέον πρόταση από την Κίνα οι πιθανότητες για την Παρτίζαν να συμφωνήσει με τον Ίβιτς είναι καλές.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Ίβιτς δεν δίνει πιθανότητες σε ένα τέτοιο σενάριο.

Photo Credits: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ