Ο γιατρός του Ρονάλντο θα χειρουργήσει τον Βιεϊρίνια

Ο Βιεϊρίνια θα χειρουργηθεί στις 6 Μαΐου στο Πόρτο από τον γιατρό του Κριστιάνο Ρονάλντο και της εθνικής Πορτογαλίας, Ζοζέ Κάρλος Νορόνια. Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για την επέμβαση στον αρχηγό του.

Η επέμβαση στον Βιεϊρίνια για την αποκατάσταση του χιαστού του θα γίνει στις 6 Μαΐου στο Πόρτο από τον γιατρό του Κριστιάνο Ρονάλντο και της εθνικής Πορτογαλίας, Ζοζέ Κάρλος Νορόνια, από κοινού με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ Μανώλη Παπακώστα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε: "Ο Βιεϊρίνια ακολούθησε από την πρώτη στιγμή ειδική αγωγή προκειμένου σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ να ικανοποιηθεί η επιθυμία του να είναι παρόν στη μεγάλη στιγμή του αγώνα της Κυριακής και μάλιστα να τιμηθεί με την συμβολική συμμετοχή του.Στον ποδοσφαιριστή έγινε από την πρώτη στιγμή η κατάλληλη προσέγγιση ώστε να πάρει μέρος στην απονομή και τους πανηγυρισμούς χωρίς περαιτέρω ρίσκο.

Δεδομένου ότι για τους παραπάνω λόγους δεν χειρουργήθηκε άμεσα (το πρώτο 24ωρο), και με δεδομένο τον συνδυασμό κακώσεων (οστικές θλάσεις), αποφασίστηκε η επέμβαση να πραγματοποιηθεί όταν η άρθρωση θα είναι πλέον χωρίς φλεγμονή, πρωτόκολλο που ακολουθείται σε κάθε παρόμοια περίπτωση. Επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι ο τραυματισμός του να αντιμετωπιστεί από κοινού από τον ιατρό της εθνικής Πορτογαλίας (και θεράποντα ιατρό του στον τραυματισμό του αριστερού γόνατος) κ. Νορόνια και τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Παπακώστα.

Για το λόγο αυτό, τα δύο επιτελεία βρίσκονται σε συνεννόηση για την διευθέτηση του θέματος και η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τις 06.05 στο Πόρτο μετά τη συνάντηση των δύο γιατρών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο γιατρός του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Φαλκάο στο Sport24.gr
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ρεμούτσικο, η αυλή με τα πιο λαχταριστά παϊδάκια στα νότια

Μια ταβέρνα διαμάντι, δυο αδέλφια-ιδιοκτητές μάλαμα και κρεατικά βγαλμένα από τη χρυσή βίβλο του ψησίματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.