Ο Γ. Σαββίδης για Ελ Καντουρί και το video στο γήπεδο του Άρη

Σαββίδης

Μακροσκελέστατη ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη στο instagram που προαναγγέλλει την άφιξη Ελ Καντουρί, εξηγεί την καθυστέρηση στις μεταγραφές, μιλά για την κριτική στον ίδιο και την οικογένειά του με αφορμή το video έξω από το γήπεδο του Άρη και ζητά στήριξη στην ομάδα και τον Λουτσέσκου.

Ανέβασε φωτογραφία ενός υποβρυχίου με τίτλο "Από τη Ρωσία με αγάπη" και το συνόδευσε με ένα μακροσκελέστατο σχόλιο, το τελευταίο για την φετινή σεζόν.

Ο Γιώργος Σαββίδης εμφανίστηκε ενοχλημένος για την κριτική που ασκείται στον ίδιο και τον πατέρα του (με αφορμή ρεπορτάζ για τo video που είχε ανεβάσει με συνθήματά του ΠΑΟΚ έξω από το γήπεδο του Άρη), προανήγγειλε την άφιξη του Ελ Καντουρί αύριο (22/8) στις 19.00, εξήγησε γιατί υπάρχει καθυστέρηση στα μεταγραφικά και ζήτησε στήριξη στην ομάδα και τον Λουτσέσκοιυ που μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.   

Στο πρώτο κομμάτι της ανάρτησης, σημειώνει:

"Καλό απόγευμα καλοί φίλοι

Σε σχέση με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί γύρω από την ομάδα μας και την οικογένειά μου, θέλω να σας πω σήμερα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου ανάρτηση αυτή την χρονιά. Δεν θα ξαναμιλήσω, απλά θα ακούω και θα βγάζω συμπεράσματα (ήδη τα έχω βγάλει για μεγάλο χρονικό διάστημα φυσικά). Φυσικά, αντιλαμβάνομαι ότι αυτό θα αναστατώσει τα κυρίαρχα ελληνικά κανάλια (όλοι ξέρετε για ποια κανάλια μιλώ) και σας ζητώ την συγχώρεσή σας για αυτό. Από την στιγμή που δεν θα έχετε τίποτα να εφευρίσκετε για εμένα και την οικογένειά μου πιθανόν οι ακροαματικότητές σας θα πέσουν! Θέλω απλά να σας υπενθυμίσω ότι δεν είπατε τίποτα σχετικά με τη βοήθεια που δόθηκε από την οικογένειά μου στον πρώην ποδοσφαιριστή του Αρη (σ.σ. Κυζερίδης), δεν ενδιαφέρει κανέναν σας. Και γράφετε πως οδηγούσα γύρω από το γήπεδο του Αρη στις 5 το πρωί όταν δεν υπήρχε κανείς εκεί και το αποκαλείτε πρόκληση.

Σας ενδιαφέρει όλους.

Υπογραμμίζω ότι δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν στις 5 τα ξημερώματα και αν ήθελα να προκαλέσω κάποιον ήξερα πως να το κάνω. Από τη στιγμή που ο πρόεδρός μας σταμάτησε να σχολιάζει οτιδήποτε αρχίσατε να ασχολείστε με εμένα και να "κολλάτε" με κάθε μου λέξη. Το λάθος μου είναι ότι είμαι πολύ ανοιχτός και ευθύς και γι' αυτό τον λόγο δεν έχω τίποτα να ψάξω, λέω στον καθένα τα πάντα".

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Σαββίδης μιλά για την υπόθεση Ελ Καντουρί: "Όλοι σας γίνατε πολύ ειρωνικοί για την περίπτωση Καντουρί,αλλά θα ήμουν πολύ περίεργος να δω την αντίδρασή σας όταν αύριο στις 19:00 φτάσει στη Θεσσαλονίκη".

Για τις μεταγραφές τονίζει: "Έχουμε ακόμη δέκα ημέρες, έχουμε καθαρή εικμόνα για το ποιοι είναι οι στόχοι μας, γνωρίζουμε πώς να τους αποκτήσουμε. Αυτοί οι παίκτες δεν είναι πρόθυμοι να έρθουν να αγωνιστούν στο Ελληνικό πρωτάθλημα και χρειάζεται μια τεράστια προσπάθεια για τους πείσει ο ΠΑΟΚ".

Τέλος, απηύθυνε και ένα αίτημα: "Θέλω να υποστηρίξουμε όλοι την ομάδα, τους παίκτες, το νέο προπονητή που έχει το χαρακτήρα και τη δύναμη να οδηγήσει την ομάδα στην επιτυχία. Χωρίς εσάς, δεν μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους, θέλω να είσαστε κοντά μας". Μάλιστα, δηλώνει βέβαιος ότι ο ΛΟυστε΄σκιου θα φέρει το πρωτάθλημα στην Τούμπα".

Στο θέμα των καταγγελιών του επίσημου Άρη για τη συμπεριφορά του στην Αστυνομία, σημειώνει: "Για όσους πάνε στην αστυνομία, νομίζω ότι είναι καλύτερα να ασχοληθούν με την ομάδα τους και να προσπαθήσουν να επιστρέψει το ιστορικό σωματείο τους στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ, ώστε οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά".

Και με ένα δεύτερο υστερόγραφο, τονίζει: "Για 20 χρόνια, το μετρό στη Θεσσαλονίκη χτίζεται και δεν έχει ολοκληρωθεί. Ποιος φταίει; Ο Σαββίδης…".

Добрый день, дорогие друзья! В связи с ситуацией, которая создается вокруг нашей команды и моей семьи, я хочу вам сегодня заявить ,что это будет мое последнее заявление в этом году. Я больше не буду говорить,только слушать и делать выводы( я их давно уже сделал конечно же). Конечно я понимаю ,что это очень расстроит ведущие каналы Греции (вы все знаете про какие каналы я говорю) и я прошу у вас за это прощения, так как вам будет нечего придумывать про меня и про мою семья и вероятно ваши рейтинги упадут! Хочу вам просто напомнить, что вы ничего не говорили про помощь предоставленную моей семьей бывшего футболисту Ариса, это никому не интересно, а писать про то как я проезжал вокруг стадиона ариса в 5 часов утра, когда там никого не было и называть это "провокацией", интересно всем! Я подчеркиваю, что я не хотел никого провоцировать в 5 часов утра и если я хотел бы кого-то спровоцировать, я знаю как это сделать. С того момента как наш Президент перестал что-либо комментировать, вы взялись за меня и начали цепляться за каждое мое слово. Моя ошибка, что я слишком открытый и прямолинейный и по этому про меня нечего особо искать, я сам всем все рассказываю. part2 in comments.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @georgiss.s στις

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η είσοδος στο πιο διαστημικό πάρτι του κόσμου κοστίζει 4300 ευρώ

Από σήμερα, μπορείς να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου σε συνθήκες μηδενικής βαρύτρητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24