ΠΑΟΚ

"Ο Εσίτι πρέπει να φύγει από τον ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αθλητική ιστοσελίδα της Νιγηρίας συμπεριλαμβάνει τον χαφ του ΠΑΟΚ, Άντερσον Εσίτι, στους ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να αλλάξουν ομάδα το καλοκαίρι για να σώσουν την καριέρα τους.

Ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ, Άντερσον Εσίτι, σύμφωνα με ιστοσελίδα στη Νιγηρία, θα πρέπει να αποχωρήσει από την Τούμπα προκειμένου να επανέλθει στο προσκήνιο και να δώσει ώθηση στην καριέρα του

"Ο Άντερσον Εσίτι ξεκίνησε το ευρωπαϊκό ταξίδι του στην Πορτογαλία, αλλά το όνομά του άρχισε να ακούγεται όταν μετακόμισε στο Βέλγιο.

Η μεταγραφή του του στην Γάνδη το 2016 ήταν ένα βήμα μπροστά που θα του εξασφάλιζε μια μετακίνηση σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Όμως, τρία χρόνια αργότερα ο Εσίτι “παλεύει” στον ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα πλήρωσε πέρσι 3,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ωστόσο, έχει παίξει μόλις 1.013 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις αυτή την αγωνιστική περίοδο. Αν και βρίσκεται μόλις στην πρώτη σεζόν του στον ΠΑΟΚ μια αποχώρηση από την ελληνική ομάδα σε μια μεγάλη λίγκα θα μπορούσε να βάλει ξανά τον Εσίτι στο προσκήνιο" γράφουν για τον αμυντικό μέσο του Δικεφάλου οι συμπατριώτες του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ