ΠΑΟΚ

Ο ελεύθερος "Ρόνι" "φουντώνει" τα σενάρια

Ο ελεύθερος "Ρόνι" "φουντώνει" τα σενάρια
Ροναλντίνιο

Η λύση συνεργασίας του Ροναλντίνιο με την Φλουμινένσε έφερε και πάλι σενάρια για ενδεχόμενο μπάσιμο του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ.

Ο Ροναλντίνιο έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την Φλουμινένσε και πλέον είναι ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί. Στα 35 του και παρότι δεν είχε καλό πέρασμα από την ομάδα της πατρίδας του παραμένει ελκυστικός, ειδικά για ελληνικές ομάδες.

Ειδικά για τον ΠΑΟΚ είναι λογικό να αρχίσουν τα σενάρια περί πιθανής κρούσης του Ιβάν Σαββίδη στον Βραζιλιάνο σούπερ-σταρ.

Κι αυτό γιατί, όταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε κλείσει την συμφωνία με τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, είχε αποκαλύψει σε συνεργάτες του ότι σκέφτεται ένα ακόμη μεγάλο "μπαμ" που σκοπεύει να κάνει. Με δεδομένο ότι έχει αναφερθεί στο παρελθόν στις επαφές που είχε κάνει με τον Ροναλντίνιο, δεν αποκλείεται στο μυαλό του να στριφογυρίζει έντονα το όνομα του Βραζιλιάνου.

Ακόμη υπάρχει χρόνος μέχρι τον Γενάρη, κανείς όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι θα πράξει ο Σαββίδης (που είναι απρόβλεπτος και πολύ πεισματάρης) και ίσως παίξει ρόλο και η πορεία της ομάδας μέχρι τότε.

Άλλωστε για τον Σαββίδη μπορεί να είναι και μίας μορφής... εκδίκηση προς εκείνους που τον χλεύαζαν όταν μιλούσε για τις επαφές του με τον Βραζιλιάνο σούπερ-σταρ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ