ΠΑΟΚ

"Ο Ελ Καντουρί είναι παίκτης του ΠΑΟΚ"

Napoli's Omar El Kaddouri celebrates after scoring during the Europa League soccer match between Napoli and Midtjylland, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Thursday, Nov. 5, 2015. (AP Photo/Salvatore Laporta)
Napoli's Omar El Kaddouri celebrates after scoring during the Europa League soccer match between Napoli and Midtjylland, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Thursday, Nov. 5, 2015. (AP Photo/Salvatore Laporta) AP

Η ιταλική εφημερία "La Nazione" κάνει λόγο για γραφειοκρατικές λεπτομέρειες που δεν μπορούν να χαλάσουν τη μεταγραφή του Ομάρ Ελ Καντουρί από την Έμπολι στον ΠΑΟΚ.

Άλλο ενα δημοσίευμα από την Ιταλία που επιβεβαιώνει ότι ο Ελ Καντουρί είναι με το 1,5 πόδι στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με όσα γράφει η "La Nazione" ο 27χρονος Μαροκινός είναι... πρακτικά παίκτης του ΠΑΟΚ, αφού απομένουν γραφειοκρατικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Δεν αποκλείεται μέχρι την Τετάρτη να έχει υπάρξει η σχετική συμφωνία αλλά και η ανακοίνωση ώστε να προλάβει ο ΠΑΟΚ να δηλώσει τον παίκτη στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια με την Έστερσουντ. Μια προσθήκη που μπορεί να κάνει μέχρι την Τετάρτη το βράδυ.

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Salvatore Laporta)


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ