ΠΑΟΚ

Ο διαιτητής του τελικού Κυπέλλου, Φέλιξ Μπριχ, στο ΠΑΟΚ - Μπενφίκα

Refere Felix Brych waves away an appeal for a penalty after a check is made via VAR, on a possible hand ball in the penalty area by Manchester United's Bruno Fernandes, no penalty was given, during the Europa League semifinal soccer match between Sevilla and Manchester United in Cologne, Germany, Sunday, Aug. 16, 2020. (Ina Fassbender/Pool Via AP)
Refere Felix Brych waves away an appeal for a penalty after a check is made via VAR, on a possible hand ball in the penalty area by Manchester United's Bruno Fernandes, no penalty was given, during the Europa League semifinal soccer match between Sevilla and Manchester United in Cologne, Germany, Sunday, Aug. 16, 2020. (Ina Fassbender/Pool Via AP) AP

Ο Φέλιξ Μπριχ θα διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό του Champions League. Ο Γερμανός που έχει οριστεί και στον τελικό του Κυπέλλου έχει ξανασφυρίξει στο παρελθόν τις δύο ομάδες.

Ο Φέλιξ Μπριχ επιλέχθηκε να σφυρίξει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στην Τούμπα (15/09). Βοηθοί του 45χρονου Γερμανού διαιτητή θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρκ Μπορσκ και Στέφαν Λουπ, ενώ τέταρτος διαιτητή θα είναι ο Μπαστιάν Ντάνκερτ.

Η σύμπτωση με τον Γερμανό διαιτητή είναι πως είχε οοριστεί από την ΕΠΟ να σφυρίξει και τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ που είχε αναβληθεί και φυσικά θα είναι ο άρχων της αναμέτρησης το Σάββατο (12/09). Ο Μπριχ έχει ξανασφυρίξει στο παρελθόν αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά κόντρα στην Μπενφίκα, όταν οι Λουζιτανοί κέρδισαν με 1-4 στην Τούμπα για τα playoffs του Champions League.

Πάντως ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν φέρνει καλές αναμνήσεις ούτε στην Μπενφίκα, καθώς αυτός ήταν ο άρχων του αγώνα στον τελικό του Europa League, κόντρα στην Σεβίλλη το 2013/14, όπου έχασαν στα πέναλτι με 4-2, κανονική διάρκεια 0-0.

Επίσης έχει σφυρίξει και έναν αγώνα για την φάση των ομίλων του Champions League με την Νάπολι, την σεζόν 2016/17, όπου οι Λουζιτανοί ηττήθηκαν με 4-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ