ΠΑΟΚ

Ο άτυχος Μπερμπάτοφ

Ο άτυχος Μπερμπάτοφ
Μπερμπάτοφ

Η φωτογραφία από την στιγμή που ο Μπερμπάτοφ έμεινε με το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να απουσιάσει προχθές από την προπόνηση του ΠΑΟΚ. Χακί η τρίτη φανέλα του Δικεφάλου.

Πριν από δύο μέρες ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αναγκάστηκε να απουσιάσει από την προπόνηση του ΠΑΟΚ, λόγω μηχανικής βλάβης που υπέστη το αυτοκίνητό του.

Ο Μπέρμπα μοιράστηκε, μάλιστα, πριν από λίγο το συμβάν, αναρτώντας μία φωτογραφία από την στιγμή που το αμάξι του φορτώνεται για να μεταφερθεί στο συνεργείο, την οποία συνόδευσε με το σχόλιο "υπάρχει πάντα πρώτη φορά για όλα".

Αύριο στις 12 η παρουσίαση της φανέλας

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει αύριο στις 12 τις νέες φανέλες της ομάδας, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις προσωρινές που φορούσαν μέχρι σήμερα οι παίκτες του Δικεφάλου. Η πρώτη θα είναι ασπρόμαυρη, η δεύτερη λευκή και η τρίτη χακί και θα θυμίζουν αυτές της Νάπολι, μία από τις ομάδες που έντυνε η ιταλική εταιρεία Macron.

Για να πάρετε μία γεύση από τις νέες φανέλες του ΠΑΟΚ, αρκεί να δείτε την παρακάτω φωτογραφία. Η στρατιωτική, θα είναι, βέβαια, κάπως διαφορετική σε χρωματισμό αφού θα έχει και έντονο μαύρο.

Ο άτυχος Μπερμπάτοφ

Απαγόρευση μετακίνησης στους φίλους της ΑΕΚ

Ηταν αναμενόμενο ότι θα απαγορευτεί στους οπαδούς της ΑΕΚ να δώσουν το παρών στις κερκίδες της Τούμπας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αυτό επικυρώθηκε και με σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται: "Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση πού εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΑΕΚ, στο γήπεδο Τούμπας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, στις 23-09-2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.30, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ – Π.Α.Ε. ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE Ο.Π.Α.Π. 2015-2016, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ