ΠΑΟΚ

Ο αθόρυβος Σάχοβ δικαιώνει τον Ίβιτς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Εβγέν Σάχοβ έχει αμφισβητηθεί αρκετά από την αρχή της περιόδου, ο Βλάνταν Ίβιτς, όμως, επιμένει να τον χρησιμοποιεί συχνά στη βασική ενδεκάδα και ο Ουκρανός μέσος φροντίζει να τον δικαιώνει.

Συνολικά 33 ματς, σχεδόν 2500 (για την ακρίβεια 2455) λεπτά συμμετοχής και μαζί 5 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή περίοδο. Απόδειξη ότι για τον προπονητή του ο Εβγέν Σάχοβ -περί ου ο λόγος- θεωρείται πολύ χρήσιμο εργαλείο.

Ωστόσο, ο Ουκρανός "αμφισβητείται" για όσα προσφέρει, από μερίδα φίλων του Δικεφάλου. Θεωρούν ότι είναι ένας ποδοοσφαιριστής που δεν μπορεί να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του και αποτελεί μία πιθανή εναλλακτική λύση.

Σημασία, όμως, έχει τι λέει ο Βλάνταν Ίβιτς γι' αυτόν. Μόλις πριν τρεις μερες, το βράδυ του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είχε τονίσει: "Ο Σάχοβ είναι ένας παίκτης με πολλά καλά παιχνίδια. Υπάρχουν και πτώσεις, είναι φυσιολογικό, αυτό το περνάνε όλοι. Εμείς πιστεύουμε στον ίδιο, έχει πολλά τρεξίματα, ήταν πολύ καλός κι όχι μόνο σ' αυτό το παιχνίδι, αλλά και σε άλλα".

Η προσφορά του δεν εξαντλείται στο γκολ που πέτυχε με τον Ολυμπιακό, ούτε σ' αυτά που είχαν προηγηθεί με τη Φιορεντίνα στην Ιταλία, τον Αστέρα και τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και τον Πανελευσινιακό, τα οποία σημείωσε λόγω της ικανότητάς του να κινείται ως κρυφός φορ.

Ο πρώην παίκτης της Ντνίπρο (με συμμετοχής σε τελικό Europa League παρακαλώ), τρέχει ακατάπαυστα-δεν είναι λίγες οι φορές που το σύστημα VIS Track της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον έβγαλε πρώτο στα χιλιόμετρα που κάλυψε σε ένα παιχνίδι -είναι πολύ συνεπής τακτικά (ίσως ο συνεπέστερος όλων) και διαθέτει και ένα επιπλέον προσόν: Είναι ο πιο ψηλός μέσος του ΠΑΟΚ με ύψος 1.87μ.

Από την άλλη, όταν όλη η ομάδα δεν πάει καλά, παρασύρεται και ο ίδιος. Σε κάθε περίπτωση, ο Βλάνταν Ίβιτς τον θεωρεί καλό εργαλείο που έχει συνεισφέρει σημαντικά τέρματα, βοηθά σε άλλους τομείς (καλύψεις χώρων) και δεν δείχνει διάθεση να τον αφήνει συχνά εκτός ενδεκάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ