ΠΑΟΚ

Ο Άρνεσεν "έφερε" 10 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΦΡΑΝΚ ΑΡΝΕΣΕΝ
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΦΡΑΝΚ ΑΡΝΕΣΕΝ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Ο Ρόμπιν Όλσεν ανακοινώθηκε από την Ρόμα με την μεταγραφή να κοστίζει σε πρώτη φάση 8,5 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι που σημαίνει ότι στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπουν σε αυτήν την φάση 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ εισπράττει ακόμη χρήματα από τις μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι του 2015 ο Φρανκ Άρνεσεν. Ο Δανός μπορεί να έμεινε μόλις ένα εξάμηνο στο πόστο του τεχνικού διευθυντή του Δικέφαλου, ωστόσο εκείνο το καλοκαίρι έκλεισε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ κάποιες από τις πλέον συμφέρουσες οικονομικά συμφωνίες.

Ο Άρνεσεν ήταν αυτός που συμφώνησε με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια τη μεταγραφή του Λούκας για τον οποίο ο ΠΑΟΚ πλήρωσε 800.000 ευρώ και εισέπραξε 7,5 εκατομμύρια (1,5 από την παραχώρηση του και άλλα 6 από τα ποσοστά μεταπώλησης του στην Άρσεναλ).

Ο Δανός έφερε στον ΠΑΟΚ τον Γκάρι Ροντρίγκες με 250.000 ευρώ και ο Δικέφαλος εκτός από τα 3,5 εκατομμύρια που εισέπραξε από τη Γαλατάσαραϊ περιμένει και την επόμενη μεταγραφή του για να καρπωθεί το 20% που διατηρεί στα δικαιώματα του.

Η φιλοσοφία του Άρνεσεν την εποχή εκείνη ήταν να φέρει στην Τούμπα ποδοσφαιριστές που αργότερα θα αποκτούσαν μεταπωλητική αξία και η περίπτωση του Γκόικο Τσίμιροτ ήταν μια από τις πλέον χαρακτηριστικές. Ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε από την Σαράγεβο ξοδεύοντας το ποσό ρεκόρ για τη βοσνιακή ομάδα των 1,3 εκατομμυρίων ευρώ και τον περασμένο Ιανουάριο τον παραχώρησε στην Σταντάρ Λιέγης στη διπλάσια σχεδόν τιμή των 2.5 εκατομμυρίων.

Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2015 ξόδεψε 5,8 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές και σε βάθος τριετίας εισέπραξε περισσότερα από 15 εκατομμύρια και περιμένει και άλλα χρήματα κυρίως από τον Γκάρι Ροντρίγκες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ