ΠΑΟΚ

Ο αντι-Σαμπράνο στον δρόμο για την Τούμπα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κάρλος Σαμπράνο πήρε άδεια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ψάχνει να βρει την νέα ομάδα του, την ώρα που ο Λούμπος Μίχελ έχει ήδη αρχίσει επαφές με τον διάδοχό του.

Έπειτα από 3,5 μήνες παρουσίας στον ΠΑΟΚ, ο Κάρλος Σαμπράνο αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν. Ο Περουβιανός αμυντικός πήρε άδεια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, και έφυγε από την Ελλάδα προκειμένου να κάνει επαφές για τη νέα ομάδα της καριέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, υπάρχει ενδιαφέρον, κυρίως, από συλλόγους της Ισπανίας και της Γερμανίας για τον 28χρονο αμυντικό που έκανε μόλις 8 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα, ο Λούμπος Μίχελ έχει ήδη εντοπίσει τον αντι-Σαμπράνο και οι επαφές μαζί του ήταν ο λόγος του πρόσφατου ταξιδιού του σε ευρωπαϊκή χώρα.

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κρατά μυστικές τις συζητήσεις που έχει κάνει ως τώρα με τον κεντρικό αμυντικό που φιλοδοξεί να φέρει τον Ιανουάριο στον "Δικέφαλο", ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη καλυφθεί αρκετή από την απόσταση που πρέπει να διανυθεί μέχρι την τελική συμφωνία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ