ΠΑΟΚ

"Ντόπες" από τους οργανωμένους στον ΠΑΟΚ

"Ντόπες" από τους οργανωμένους στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην προπόνηση του "Δικεφάλου" την Τρίτη στην Τούμπα και ζήτησαν την νίκη επί του Ολυμπιακού.

To ματς με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου "πλησιάζει" και ο κόσμος του ΠΑΟΚ ζει στους ρυθμούς του ντέρμπι. Μάλιστα πριν την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης που έγινε στην Τούμπα, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του "Δικεφάλου" (ήταν 20-30 άτομα) εμψύχωσε τους παίκτες του Ιγκορ Τούντορ, ζήτησε την νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά και ένα σκορ που μπορεί να δώσει πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ανάλογες... επισκέψεις φιλάθλων σε προπονήσεις του ΠΑΟΚ έχουν γίνει και κατά το παρελθόν προκειμένου να "ντοπάρουν" την ομάδα και αυτό επαναλήφθηκε και την Τρίτη.

Γεροντίδης: "Προσοχή σε προβοκάτσια"

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Γεροντίδης, έκανε δηλώσεις για τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Ζήτησε τη συνεργασία του κόσμου για να πετύχουν τα μέτρα που παίρνει η ΠΑΕ, καθώς επίσης και εγρήγορση για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο προβοκάτσιας.

Αναλυτικά, όσα είπε στο "Metropolis 95,5": "Είναι πολύ αυξημένα μέτρα για το αυριανό ματς. Όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να πάει καλά το παιχνίδι, να μην έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Οι φίλαθλοι μας πρέπει να είναι σε εγρήγορση για να μη γίνει προβοκάτσια.

Ενίοτε μπορεί να παρεισφρύσουν ξένα στοιχεία και να κάνουν ζημιά στην ομάδα, αυτά γίνονται και πρέπει να το προσέξουμε. Τα μέτρα που θα πάρει η Αστυνομία θα είναι αυξημένα. Εμείς από την πλευρά μας θα πάρουμε όποια μέτρα μπορούμε, αλλά για να πετύχουν τα μέτρα χρειάζεται συνεργασία των οπαδών".

Για το αν ο Ιβάν Σαββίδης θα πάει να δει το ματς στη Θύρα 4:
"Δεν ξέρω αν θα πάει ο Σαββίδης να δει το ματς από τη θύρα-4. Όπου και να πάει, πονάει όσο κανείς για τον ΠΑΟΚ. Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί μας πρέπει να καταλάβουν ότι θα πρέπει να έχουν παλμό, αλλά σε φίλαθλο πλαίσια. Είμαστε υπότροποι, θυμάστε τι έγινε με τον Ατρόμητο. Σε περίπτωση που γίνει κάτι, θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί".

To backstage της αφίσας του Toumba Magazine

Η ΠΑΕ "ανέβασε" το video από την φωτογράφηση για την αφίσα του Toumba Magazine. Δείτε το:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ