ΠΑΟΚ

Ντόουγλας Αουγκούστο: Έκανε τα όνειρά του τατουάζ

Ντόουγλας Αουγκούστο: Έκανε τα όνειρά του τατουάζ

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έκανε τα όνειρά του τατουάζ, πριν γίνουν πραγματικότητα. Ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Μίκι Μάους, τα παπούτσια των εννιά ευρώ και η δύσκολη παιδική ηλικία του Βραζιλιάνου μέσου, ο οποίος βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ.

Κοντά στον Ντόουγκλας Αουγκούστο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ, καθώς η Κορίνθιανς είναι έτοιμη να κάνει δεκτή την πρόταση 2.500.000 ευρώ από το Δικέφαλο, διατηρώντας παράλληλα 15% των δικαιωμάτων του.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος μέσος γεννήθηκε στο Ρίο από φτωχή οικογένεια. Μπορεί τώρα να είναι έτοιμος να περάσει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να φορέσει τη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδας, αλλά η παιδική του ηλικία, μόνον εύκολη δεν ήταν.

"Η ζωή του ποδοσφαιριστή δεν είναι εύκολη. Όλοι λένε ότι έχουμε δόξα, χρήματα, αλλά δεν ξέρουν τι περάσαμε. Εμένα με στήριξε η οικογένειά μου. Ο πατέρας μου έφευγε από τη δουλειά του για να με πάει στις προπονήσεις", είχε υποστήριξε σε παλαιότερη συνέντευξή του στην Globoesporte.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος πήρε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά παπούτσια με μόλις 40 ρεάις (εθνικό νόμισμα Βραζιλίας), δηλαδή... εννιά ευρώ. Ήταν κόκκινα, αλλά παραλίγο να τα χάσει κι αυτά. Να του τα κλέψουν, για την ακρίβεια. Οι μεγαλύτεροι συμπαίκτες του στις ακαδημίες της Φλουμινένσε. Όταν ήταν πέντε ετών, βρήκε καταφύγιο με την μητέρα του σ' ένα αρτοπωλείο για να μην του τα πάρουν σε καραούλι που του έστησαν στο δρόμο για το προπονητικό κέντρο.

Από την παιδική του ηλικία είχε συγκεκριμένα όνειρα στη γειτονικά του, Ίλια ντο Γκοβερναντόρ. Ένας ποδοσφαιρικό γήπεδο, τίτλους, αλλά πρώτα από όλα ένα σπίτι. Όλα αυτά τα όνειρα, τα έκανε τατουάζ. Και, πλέον, πραγματικότητα.

Ντόουγλας Αουγκούστο: Έκανε τα όνειρά του τατουάζ

Σε διάφορα σημεία του σώματός του έχει αποτυπώσει με μελάνι παιδικούς - πραγματικούς ή προερχόμενους από κόμικς - ήρωες. Όπως τον Μάικλ Τζόρνταν στην αναπαράσταση της διάσημης ενέργειάς του (και brand name της εταιρίας που διαθέτει ο 56χρονος Αμερικανός), αλλά και τον Μίκι Μάους στον καρπό του.

Ντόουγλας Αουγκούστο: Έκανε τα όνειρά του τατουάζ

Ο πρώην συμπαίκτης του Λέο Ζαμπά σε Κορίνθιανς και εθνική Βραζιλίας ετοιμάζεται ν' αφήσει την πατρίδα του για να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να πάρει γεύση από Τούμπα. Έχοντας φορέσει τη φανέλα δύο εκ των ιστορικότερων ομάδων της πατρίδας του - Κορίνθιανς και Φλουμινένσε - καλείται να δικαιώσει την επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να επενδύσουν πάνω του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ