ΠΑΟΚ

Ντεμπούτο Ελ Καντουρί στο Βόλο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
Ελ Καντουρί MOTIONTEAM

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμπεριλήφθηκε στους 22 παίκτες που πήρε μαζί του για το φιλικό με το Βόλο ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Έμειναν εκτός ο Βιεϊρίνια, ο Μαουρίσιο και φυσικά ο Σαμπράνο.

Μετά την διπλή προπόνηση της Παρασκευής (1/9) ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το φιλικό στον Βόλο με τον ΝΠΣ Βόλος το Σάββατο (2/9, 19.00, ΕΑΚ). Σ' αυτή συμπεριέλαβε τον Ομάρ Ελ Καντουρί που θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του, όχι όμως τους Βιεϊρίνια - Μαουρίσιο και φυσικά τον Σαμπράνο, ο οποίος ακόμη δεν έχει κάνει προπόνηση με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει ακόμη να ξεχνάμε τις απουσίες των διεθνών.

Αναλυτικά, οι 22 παίκτες που ταξιδεύουν στον Βόλο (υπάρχουν και 7 παιδιά της Κ20): Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Λεβέκ, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κάνιας, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Δημητριάδης, Κόζακ, Σταθόπουλος, Χατζηστραβός, Τσαούσης, Γκαργκαλατζίδης, Δοδοντσάκης, Μπαλογιάννης.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα προπόνησης, ο Ρουμάνος τεχνικός δούλεψε τόσο στη δύναμη όσο και στη φυσική κατάσταση. Επίσης, στην τακτική, με στόχευση στην αμυντική λειτουργία και τη συνολική αντιμετώπιση καταστάσεων είτε η ομάδα έχει τη μπάλα είτε πιέζει τον αντίπαλο. Ο Βιεϊρίνια ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μαουρίτσιο ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα.

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη για προπόνηση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ