ΠΑΟΚ

"Νίκη για μας που έπαιξαν Μαντούρο, Κάτσε"

"Νίκη για μας που έπαιξαν Μαντούρο, Κάτσε"
INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντα στον Ηρακλή, ενώ αποκάλυψε πώς ο Χακόμπο είναι ακόμη εκτός ομάδας γιατί δεν έχει μετανιώσει

Παρότι δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ο Χουμπ Στέφενς μέτρησε.. τρεις νίκες στο ματς με τον Ηρακλή. Μίλησε ακμη για το θέμα Χακόμπο αποκααλύπτοντας, πώς ο Ισπανός δεν έχει μετανιώσει για την προ μηνών συμπεριφορά του σε μέλος του τεχνικού τιμ.

Αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός του προπονητή, τόνισε: "Νομίζω ότι σε ένα παιχνίδι σαν και το σημερινό έχεις περισσότερα να χάσεις παρά να κερδίσεις. Κερδίσαμε 1-0, έπαιξε ένα ημίχρονο ο Μαντούρο και αγωνίστηκε και ο Κάτσε για 15 λεπτά".

Στη συνέχεια μίλησε:

Για την εικόνα της ομάδας του: "Δεν μου άρεσαν πολλά. Κερδίσαμε, όμως και είναι σημαντικό. Ειδιοκά σε ένα παιχνίδι που έχεις περισσότερα να χάσεις. Για τον αντίπαλο ήταν το ματς της χρονιάς, για μας ένα ματς στη ροή της σεζόν".

Για το γεγονός πώς ο Ηρακλής ήταν η πρώτη ομάδα φέτος που είχε τόσο μεγάλη (58%) κατοχή μπάλας κόντρα στον ΠΑΟΚ: "Για μένα δεν είναι σημαντικά τα στατιστικά του αγώνα, σημαντικό είναι πώς παίζεις και αν κερδίζεις".

Για το αν ομάδα με τον κόσμο του Ηρακλή είναι πολυτέλεια να μην αγωνίζεται στη Superleague: "Εχουν μεγάλη υποστήριξη από τους οπαδούς. Φυσικά και σε τέτοια ατμόσφαιρα πρέπει να ξέρεις πώς θα παίξεις και εμείς δεν το κάναμε".

Για την επανεμφάνιση του Κάτσε κι αν υπολογίζεται και πάλι ως κανονικό μέλος της ομάδας: "Ήταν πολύ καιρό μέλος του συνόλου. Αλλά είναι εμφανές πώς λείπει καιρό"

Για το αν μέσα από το πρώτο 45λεπτο του Μαντούρο επιβεβαίωσε την εικόνα που ήδη είχε γι' αυτόν: " Ήταν νίκη για μας το γεγονός πώς έπαιξε 45 λεπτά. Δεν είναι μακριά από το να παίξει ενενηντάλεπτο. ¨Εχει όμως πολλά πράγματα να κάνει ακόμα".

Για την απόδοση του Γλύκου: "Ο Γλύκος είναι μέρος της ομάδας, ένας καλός τερματοφύλακας και ελπίζω να συνεχίσει έτσι"

Για τον αν ο Χακόμπο μένει εκτός αγωνων γιατί πάει καλά ο Γλύκος ή υπάρχει κάποια άλλη σκέψη: "Ο Χακόμπο είναι έξω γιατί έκανε κάτι που δεν είναι αποδεκτό. Έκανε ένα πάρα πολύ μεγάλος λάθος, ακόμη δεν έχει μετανιώσει για το λάθος που έκανε και για αυτό δεν είναι μέσα. Όμως, δεν έχουμε πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ