ΠΑΟΚ

Νέο πρόσωπο ο Μαουρίσιο για Ριζούπολη

Νέο πρόσωπο ο Μαουρίσιο για Ριζούπολη

Με μια προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ. Ο Μαουρίσιο βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης (11/9, 19:30).

Με μια προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας (11/9) στην οποία ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνη, στο γήπεδο της Ριζούπολης (19:30).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Ζοσέ Μαουρίσιο ενώ για τον Ομάρ Ελ Καντουρί, αυτή είναι η δεύτερη φορά, καθώς ήταν στον πάγκο στη νικηφόρα αναμέτρηση των ασπρόμαυρων με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ρέι, Πασχαλάκης (τερματοφύλακες), Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς (αμυντικοί), Μαουρίσιο, Κάνιας, Κάτσε, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί (μέσοι), Τζάλμα, Λημνιός, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης (επιθετικοί).

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γλύκος, Λεβέκ, Μυστακίδης καθώς και οι Σαμπράνο, Κωνσταντινίδης, Σάχοβ, Τσίμιροτ, Βιεϊρίνια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ