ΠΑΟΚ

Νέα κίνηση για να κλείσει ο Μολέντο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε στην Αθήνα, είχε συνάντηση με τον Ροντρίγκο Μολέντο και την αδερφή του και βάζει στο... κόλπο και την Ιντερνασιονάλ για να τον φέρει στην Τούμπα.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο έχει αλλάξει στάση και θέλει να επιστρέψει στην Βραζιλία όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για να τον φέρει στην Τούμπα.

Ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον Βραζιλιάνο αμυντικό και την αδερφή του, στην προσπάθεια να τους πείσει να αποδεχθούν την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει ενημερωθεί για τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος στόπερ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τη διάθεση επιστροφής του στην Βραζιλία, ωστόσο, πιστεύει ότι αυτή η θέση δεν αποτελεί και την οριστική απόφασή του.

Γι' αυτό και έλεγε μετά το ραντεβού σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ "θα δούμε μέχρι αύριο τι μπορεί να γίνει". Επίσης κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε και πάλι στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και είχε επαφή με τους ανθρώπους των "πρασίνων", ενώ έχει βάλει στο παιχνίδι και την Ιντερνασιονάλ με την οποία έχει αρχίσει συζητήσεις για το ενδεχόμενο να αγοράσει ο ΠΑΟΚ τα δικαιώματα του Μολέντο από τώρα.

Υπάρχουν αρκετές ζυμώσεις στο θέμα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νεότερες εξελίξεις μέχρι αργά το βράδυ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ