ΠΑΟΚ

Νέα "ένεση" Σαββίδη 7.000.000 ευρώ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, καλύπτει την οικονομική "τρύπα" της τελευταίας χρήσης. Νέα "ένεση" 7.000.000 ευρώ.

Η απουσία του Ιβάν Σαββίδη από την έκτακτη γενική συνέλευση μετέθεσε τα όσα σχεδίαζε να εξαγγείλει, με την ψήφιση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου να αποτελεί ουσιαστικά το κύριο θέμα. Χρέη γραμματέα στην έκτακτη γενική συνέλευση ανέλαβε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης και χρέη προέδρου ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Στην αίθουσα που έλαβε χώρα η γενική συνέλευση εκπροσωπήθηκαν 216.397.139 μετοχές (90,76% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας). Το πρώτο θέμα ήταν η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να καλυφθούν τα ίδια κεφάλαια.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να την καλύψει εξ’ ολοκλήρου το ποσό της αύξησης που είναι στα 7.000.002 ευρώ. Εφόσον γίνει η κάλυψη της αύξησης, η αξία του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου θα είναι στα 78.524.540 Ευρώ.

Πριν την σημερινή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η εταιρία Dimera (συμφερόντων Σαββίδη) κατέχει το 80,75% του μετοχικού κεφαλαίου, το 10% ανήκει στον ερασιτέχνη και το υπόλοιπο είναι μοιρασμένοι σε μικρομετόχους.

Σε ερωτήσεις που έγιναν από τους μικρομετόχους και αφορούσε την επικείμενη απομάκρυνση του Βλάνταν Ίβιτς, ο Μάκης Γκαγκάτσης ανέλαβε να απαντήσει, και ανέφερε: “Για τα αγωνιστικά, θα σας παρακαλούσα να περιμένετε όλοι τις επίσημες ανακοινώσεις διότι δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις”. Για το γήπεδο της Τούμπας ο κ. Γκαγκάτσης ανέφερε πως η ασπρόμαυρη ΠΑΕ είναι σε συζητήσεις με εταιρία που εξειδικεύεται σε θέματα γηπέδων.

Για της ασφάλεια στο γήπεδο της Τούμπας, σημειώθηκε: "Φέτος η Τούμπα στα περισσότερα παιχνίδια ήταν παράδειγμα προς μίμηση. Δεν είχαμε καμία τιμωρία της έδρας μας που να προέκυψε από γεγονότα στην Τούμπα. Στο Βόλο, ναι, έγιναν επεισόδια που δεν τιμούν κανέναν. Το γήπεδό μας το προφυλάσσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ