ΠΑΟΚ

"Νάπολι και Μπολόνια για Γιαννούλη"

"Νάπολι και Μπολόνια για Γιαννούλη"
MOTIONTEAM

Στη Γαλλία γράφουν ότι η Σεντ Ετιέν που ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Γιαννούλη θα έχει ισχυρό ανταγωνισμό από τις Νάπολι και Μπολόνια για τη διεκδίκηση του μπακ του ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ απασχολεί και σήμερα τα ΜΜΕ στη Γαλλία καθώς φαίνεται να είναι μια από τις πρώτες επιλογές του Κλοντ Πιελ της Σεντ Ετιέν. Ωστόσο, φαίνεται, να έχει ανταγωνισμό από την Ιταλία.

"Οι άνθρωποι της Σεντ Ετιέν θα έχουν ισχυρό ανταγωνισμό για το Δημήτρη Γιαννούλη. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και η ομάδα του αξιώνει τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ένα ποσό που δύσκολα μπορεί να βγει από τα ταμεία της Σεντ Ετιέν αν δεν υπάρξουν πωλήσεις. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται και δύο ισχυρές ομάδες από την Ιταλία η Μπολόνια και η Νάπολι.

Η Νάπολι δεν θα είχε πρόβλημα να διαθέσει τα 5 εκατομμύρια για την απόκτηση του Γιαννούλη, ωστόσο πηγές από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν είναι η πρώτη επιλογή στη μεταγραφική της λίστα με τους αριστερούς μπακ" αναφέρουν τα γαλλικά δημοσιεύματα για τον ακραίο αμυντικό του Δικεφάλου.

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ