ΠΑΟΚ

Μυστακίδης: "Τίποτα άλλο εκτός από το πρωτάθλημα"

Μυστακίδης: "Τίποτα άλλο εκτός από το πρωτάθλημα"

Ο Γιάννης Μυστακίδης εγκαινίασε την ενότητα Facebook Live Blog που θα έχει κάθε βράδυ από την Ολλανδία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μίλησε για τους στόχους της ομάδας και την προσπάθεια να επανέλθει μετά τον τραυματισμό.

Μία νέα ενότητα εγκαινίασε το απόγευμα της Κυριακής (2/7) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα διαρκέσει σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία. Πρόκειται για το Facebook Live Blog, στο οποίο έκανε ποδαρικό ο Γιάννης Μυστακίδης και είπε ενδιαφέροντα πράγματα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για την προσπάθειά του να επανέλθει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

"Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος, ξέρω τι πρέπει να κάνω. Παίρνω δύναμη από την ομάδα και ήθελα να είμαι κοντά με τα παιδιά. Είναι 15 μέρες που κάνουμε τα πάντα μαζί, σαν μία οικογένεια. Από εδώ ξεκινούν τα πάντα και δεν ήθελα να το χάσω αυτό. Έχω μιλήσει με το ιατρικό τιμ και τον Βασίλη Καναρά. Το πρόγραμμα μου έχει πισίνα μαζί με γυμναστήριο. Κλείνω τρεις μήνες και η αποκατάσταση μου πάει πολύ καλά".

Για το πώς αντιμετώπισε τις πρώτες δύσκολες στιγμές μετά τον τραυματισμό του

"Από τη στιγμή που έμαθα για τον τραυματισμό μου, ο πρώτος μήνας είναι από τους πιο δύσκολους της καριέρας μου. Η οικογένεια μου είναι κάθε λεπτό δίπλα μου και χωρίς αυτούς δε θα το ξεπερνούσα. Έκανα υπομονή, πέρασε ο μήνας και έχω σταδιακή βελτίωση".

Για το πότε εκτιμά ότι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση

"Δεν θέλω να λέω για χρόνους. Κάνω κάθε μέρα το σταυρό μου και εύχομαι να είμαι υγιής το συντομότερο δυνατό, για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της".

Για το νέο προπονητή και τον στόχο της σεζόν

"Από όσο λίγο γνωρίζω τον προπονητή, είναι ευδιάθετος, βγάζει θετική αύρα. Η ομάδα πιστεύω θα δουλέψει καλά στην προετοιμασία, θα χτίσει το ομαδικό πνεύμα εδώ. Ο στόχος μας, κακά τα ψέματα, είναι το πρωτάθλημα. Τα λόγια είναι περιττά και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από το πρωτάθλημα".

Για το γεγονός ότι προπονείται ακούγοντας μουσική

"Μ’ αρέσει πολύ να ακούω τραγούδια όταν κάνω πισίνα, τρέξιμο. Μου αρέσει πολύ το R’n’B! Ακούμε ελληνικά τα βράδια, χαλαρώνουμε με αυτό τον τρόπο".

Για το πιο ωραίο πράγμα στην προετοιμασία

"Η πιο ωραία στιγμή, είναι ο ύπνος! Ήμουν με τον Κίτσιου δωμάτιο, είναι στο Βέλγιο τώρα και του είπα ότι χωρίς αυτόν δε γίνεται προετοιμασία. Δωμάτιο τώρα είμαι με τον Δεληγιαννίδη που έχουμε πολύ καλή σχέση και ελπίζω να συνεχιστεί".

Για το ποιος θα ήθελε να κάνει την επόμενη συνέντευξη

"Θα ήθελα να καθίσει ο Κωνσταντινίδης, που έλειπε πέρσι, είμαστε από την ίδια πόλη και να μας πει όσα έζησε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ