ΠΑΟΚ

Μυστακίδης: "Προσοχή, μην την πάθουμε όπως μετά τη Ντόρτμουντ"

Μυστακίδης: "Προσοχή, μην την πάθουμε όπως μετά τη Ντόρτμουντ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Μυστακίδης μίλησε για τη μεγάλη βραδιά του ΠΑΟΚ με τη νίκη επί της Φιορεντίνα, έκρουσε όμως το "καμπανάκι" του κινδύνου να μην υπάρξει γκέλα με τον Ατρόμητο.

Το παράδειγμα της της γκέλας πέρσι στη Λιβαδειά, απέναντι στο Λεβαδειακό, μετά το διπλό στο Ντόρτμουντ, έφερε ο Γιάννης Μυστακίδης για να δείξει τους κινδύνους που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της Φιορεντίνα και ενόψει Ατρομήτου (28/11, 19:30).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα: "Είναι ένα από τα ματς που θα μείνουν στην ευρωπαϊκή ιστορία της ομάδας. Είμαστε όλοι πανευτυχείς που επιστρέψαμε στις νίκες, με ένα σκορ που μας βοηθά στην ψυχολογία και ειδικά στο θέμα του γκολ, στην τελική προσπάθεια. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Δείξαμε ότι αν παλεύουμε όλοι μαζί, ο ένας για τον άλλο, μπορούμε να καταφέρουμε μεγάλα πράγματα. Μαζί με τον κόσμο στο πέταλο και τους άλλους οπαδούς μας δείχνουμε ότι είμαστε μία πολύ δυνατή ομάδα. Κρατάμε ζωντανό το όνειρο για την Ευρώπη. Τέτοιες νίκες πρέπει να έχουν αντίκτυπο και ελπίζουμε τη μεθεπόμενη εβδομάδα να κερδίσουμε τη Σλόβαν και με λίγη τύχη στο άλλο ματς του ομίλου να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει σχεδόν δύο χρόνια να κερδίσει σε ματς ομίλων του Europa League στην έδρα του:
"Ο καθένας μπορεί να δώσει μία δικαιολογία σ' αυτό. Δεν πρέπει, όμως, να σταθούμε σ' αυτό. Στην έδρα μας, με τον λαό μας, είμαστε πολύ δυνατοί και πρέπει να το δείξουμε".

Για το τι μένει από τη βραδιά του "Αρτέμιο Φράνκι": "Αυτές οι νίκες μένουν στο βιογραφικό κάθε ποδοσφαιριστή, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Ευτύχησα να παίξω στο διπλό του Ντόρτμουντ, ευτύχησα να παίξω λίγα λεπτά με τη Φιορεντίνα. Εύχομαι όμως να έχει αντίκτυπο αυτό το διπλό και να παίξουμε στην επόμενη φάση του Europa League".

Για τον σημαντικό ματς με τον Ατρόμητο: "Το ματς αυτό τελείωσε, πρέπει να το ξεχάσουμε, όσο δύσκολο κι αν είναι. Πέρσι πάλι είχαμε κάνει μία μεγάλη νίκη μέσα στη Ντόρτμουντ και μετά είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα. Φέτος πρέπει να το αλλάξουμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε ψυχολογία, έχουμε θέληση και θα τα καταφέρουμε".

Για την άποψη που έχει για τον Ατρόμητο: "Έχει αλλάξει προπονητή, είναι πολύ συμπαγής ομάδα, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να δείξουμε το πάθος και τη θέληση που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι".

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ