ΠΑΟΚ

Μυστακίδης: "Μαχαιριά να παίζεις χωρίς κόσμο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους βρίσκεται ο Γιάννης Μυστακίδης που τόνισε πως η παρουσία της οικογένειας του ΠΑΟΚ στο πλευρό του έκανε πιο εύκολο όλο αυτό το διάστημα. Τι είπε για την αγωνιστική κατάσταση του "δικέφαλου".

Ο Γιάννης Μυστακίδης έχει μπει στο τελευταίο στάδιο επιστροφής του στην αγωνιστική δράση και περιμένει καρτερικά τη μέρα που θα είναι εκ νέου σε θέση να αγωνιστεί.

Ο 23χρονος ακραίος μίλησε στη κάμερα των καναλιών"Novasports".Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πότε επιστρέφει στην αγωνιστική δράση:
«Όταν νιώσω εγώ έτοιμος. Βρίσκομαι στο τελικό στάδιο. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε μερικά επαναληπτικά τεστ, τα οποία θα δείξουν τα αποτελέσματα της δουλειάς που έχουμε κάνει. Από εκεί και πέρα θα μου δώσει το ιατρικό επιτελείο το οκ, προκειμένου να μπω με την υπόλοιπη ομάδα» .

Για την δουλειά που κάνει και το επιτελείο που είναι δίπλα του:
«Με βοηθάνε πολύ όλοι στην ομάδα. Το ιατρικό επιτελείο, ο κ. Τσιρέλας, ο Βασίλης Καναράς, που ήταν από την πρώτη μέρα δίπλα μου, όλοι η ομάδα είναι δίπλα μου. Αυτό που κάνω εγώ είναι να κοιτάω μπροστά, να περιμένω την μέρα που θα επιστρέψω και θα είμαι ακόμα καλύτερος από ότι ήμουν» .

Για το πως πέρασε όλο αυτό το διάστημα:
«Όταν έχεις δίπλα σου την οικογένειά σου, τους φίλους σου και τους συμπαίκτες σου που σε στηρίζουν, τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο, όσο φαίνεται. Είναι ότι πιο δύσκολο μπορεί να συμβεί σε έναν αθλητή, αλλά καθημερινά προσεύχομαι και λέω ότι τα δύσκολα πέρασαν. Η λύση είναι μόνο η δουλειά και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα για την επόμενη μέρα» .

Για το αν έχει αλλάξει σαν χαρακτήρας:
«Σίγουρα είμαι πιο ώριμος. Γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου. Πάντα μου άρεσε να δουλεύω πάνω στις ατέλειές μου και πιστεύω ότι αυτή την φορά έχουμε δουλέψει σε πολύ καλό βαθμό» .

Για το πως είδε την ομάδα στην αρχή της σεζόν:
«Η ομάδα είχε πολλές αλλαγές στο ξεκίνημα της σεζόν. Είμαστε όλοι επαγγελματίες και πρέπει η ομάδα να δέσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ήδη στο προηγούμενο ματς, δείξαμε πολύ καλά στοιχεία. Αυτό πρέπει να είναι το παράδειγμά μας και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Πρέπει να ψάξουμε την ουσία, η οποία είναι οι τρεις βαθμοί. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο είναι πλέον οι κύριοι στόχοι μας και εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Αρχής γενομένης από την Κυριακή, πρέπει να στοχεύσουμε στην νίκη και τίποτα άλλο» .

Για τον υψηλό ανταγωνισμό:
«Αυτό μας κάνει μόνο καλύτερους και κανείς δεν έχει να χάσει από αυτό. Όλοι όσοι έχουν έρθει, πέρα από καλοί ποδοσφαιριστές είναι και καλά παιδιά. Το μόνο που μένει είναι να δέσει η ομάδα» .

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Ο ΠΑΣ είναι μία πολύ καλή ομάδα τα τελευταία χρόνια και μας δυσκολεύει πολύ. Πέρυσι μάλιστα κατάφερε να μας κερδίσει στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι που κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Πασχαλάκης που έπαιζε εκεί τότε είχε, πραγματικά, κατεβάσει ρολά. Πολύ δυνατή ομάδα, πολύ δυνατό σύνολο. Θα πρέπει να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Μας στεναχωρεί που παίζουμε χωρίς κόσμο, είναι μία πραγματική… μαχαιριά. Χωρίς τον λαό του ο ΠΑΟΚ είναι μισός. Πρέπει να παίξουμε και γι αυτούς, και αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για όσα παιδιά θα παίξουν».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ