ΠΑΟΚ

Μυστακίδης, back to the game

Μυστακίδης, back to the game
INTIME SPORTS

Ο 21χρονος μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έστειλε μήνυμα στον Ίγκορ Τούντορ που ομολόγησε ότι μαζί του έχει κάνει ένα σοβαρό λάθος.

Γκολ και δοκάρι είχε χθες στο φιλικό με την Κ20, ο Γιάννης Μυστακίδης, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη δίψα του να επιστρέψει δυναμικά στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός μέσος που είχε φανερώσει πολύ καλά στοιχεία (ειδικά οι κάθετες πάσες που βγάζει) στα ματς των προκριματικών του Europa League το καλοκαίρι, είχε σταθεί άτυχος πριν από ένα μήνα, όταν υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου.

Κι αυτό συνέβη, ενώ περίμενε την ευκαιρία του από τον Ίγκορ Τούντορ, σε μία περίοδο που ο Κροάτης έψαχνε τον παίκτη ως εναλλακτική λύση μετά τον Δημήτρη Πέλκα που έμοιαζε “μπουκωμένος” από τα συνεχόμενα ματς.

Πανέτοιμος και διψασμένος

Ο τραυματισμός πήγε κάπως πίσω τον “Μύστα”, όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του, όμως ο ίδιος δούλεψε με υπομονή και περίμενε πότε θα πατήσει γερά στα πόδια του.

Η χθεσινή παρουσία του, του έδωσε τη δυνατότητα να “ανεβάσει” στον λογαριασμό του στο instagram μία φωτογραφία από το φιλικό με την Κ20, συνοδευόμενη από το σχόλιο “back to the game”.

Ο Ίγκορ Τούντορ πήρε προφανώς το μήνυμα από τον νεαρό παίκτη του, στον οποίο είχε κάνει μνεία στην προ ημερών συνέντευξή του στην ραδιοφωνική εκπομπή των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, λοιπόν, ο Κροάτης τεχνικός είχε ομολογήσει ότι η αντίδρασή του να στείλει τον Μυστακίδη στα αποδυτήρια, ενώ το ματς ήταν σε εξέλιξη, στο φιλικό Βέροια-ΠΑΟΚ, επειδή προτίμησε να σουτάρει παρά να κάνει τελική πάσα ήταν υπερβολική και ένα από τα λάθη του στη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Ο Μυστακίδης δεν είχε βγάλει καμία δυσφορία για εκείνο το περιστατικό, μάλιστα είχε καλύψει τον προπονητή του δηλώνοντας ότι το έκανε για να του μάθει το σωστό και γενικότερα η παρουσία του στις προπονήσεις είναι τέτοια που “αναγκάζει” τον Τούντορ να σκέφτεται να του δώσει σιγά-σιγά χρόνο συμμετοχής.

Θυμίζουμε, μόνο, ότι ο Μυστακίδης έχει αγωνιστεί σε 8 ματς από την αρχή της περιόδου. Τα έξι στα προκριματικά του Europa League (μάλιστα στη Σλοβακία με την Σπαρτάκ Τρνάβα και στη Δανία με τη Μπρόντμπι ήταν βασικός) και τα άλλα δύο στο πρωτάθλημα (12 λεπτά κόντρα στην Ξάνθη και 20 στους Ζωσιμάδες με τα Γιάννινα).

Μυστακίδης, back to the game
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ