ΠΑΟΚ

Μπράβο και μήνυμα Ιβάν σε Βούκιτς

GEPA-10071363049 - ST.VEIT AM VOGAU,AUSTRIA,10.JUL.13 - FUSSBALL - Superliga, Superleague, FC Kopenhagen vs PAOK Saloniki, IFCS Trainingslager, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Trainer Huub Stevens (PAOK). Foto: GEPA pictures/ Patrick Leuk
GEPA-10071363049 - ST.VEIT AM VOGAU,AUSTRIA,10.JUL.13 - FUSSBALL - Superliga, Superleague, FC Kopenhagen vs PAOK Saloniki, IFCS Trainingslager, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Trainer Huub Stevens (PAOK). Foto: GEPA pictures/ Patrick Leuk INTIME SPORTS

Ο Σαββίδης είχε τετ α τετ με τον χρυσό σκόρερ του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Εργοτέλη, Ζβόνιμιρ Βούκιτς δείχνοντας τη διάθεσή του να τον επιβραβεύσει.

Ο Σαββίδης είχε τετ α τετ με τον χρυσό σκόρερ του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Εργοτέλη, Ζβόνιμιρ Βούκιτς δείχνοντας τη διάθεσή του να τον επιβραβεύσει.

" Ο Σαββίδης με έφερε στον ΠΑΟΚ. Είναι ο άνθρωπος που με έκανε να νιώσω πάλι ποδοσφαιριστής" δήλωσε ο , κατά την βράβευσή του ως MVP του αγώνα ΠΑΟΚ-Εργοτέλη, επιβεβαιώνοντας την προσωπική σχέση που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών.

Λίγη ώρα αργότερα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κάλεσε τον Βούκιτς και είχε μαζί του ένα τετ α τετ στη διάρκεια του οποίου του μετέφερε τα συγχαρητήριά του για το πολύ όμορφο, όσο και καθοριστικό φάουλ-γκολ που σημείωσε και το οποίο ο ίδιος το πανηγύρισε έξαλλα, παρέα με τα άλλα στελέχη του ΠΑΟΚ, στη σουίτα του.

Στη σύντομη συνομιλία τους, ο Σαββίδης φανέρωσε τις σκέψεις που ήδη έχει αρχίσει να κάνει για την επέκταση της συνεργασίας του "Δικεφάλου με τον Σέρβο άσο (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι), περνώντας του το μήνυμα: " Συνέχισε έτσι και εγώ είμαι εδώ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ