ΠΑΟΚ

Μπράνκο: "Ο Ολιβέιρα θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, η οψιόν είναι υψηλή"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, εξέφρασε σε πορτογαλικό ραδιόφωνο την πρόθεση του Δικεφάλου να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Σέρζιο Ολιβέιρα. Η επιθυμία του 26χρονου μέσου και η υψηλή οψιόν αγοράς από την Πόρτο.

Στην εκπομπή "Bola Branca" του Radio Renascenca της Πορτογαλίας φιλοξενήθηκε ο Μάριο Μπράνκο. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μίλησε στους συμπατριώτες του για τον Σέρζιο Ολιβέιρα.

Υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει, εκτίμησε ότι θέλει να παραμείνει κι ο ίδιος o 26χρονος μέσος στον Δικέφαλο, αλλά παραδέχθηκε ότι η οψιόν αγοράς (12.000.000 ευρώ) είναι υψηλή και τόνισε ότι η οριστική απόφαση θα παρθεί στο τέλος της σεζόν.

"Έχουμε οψιόν αγοράς, η οποία είναι πολύ υψηλή για τον ΠΑΟΚ. Αλλά, ξέρω ότι ο Σέρζιο Ολιβέιρα είναι χαρούμενος. Εάν τον ρωτήσετε, θα έλεγε ότι θέλει να μείνει. Θα το σκεφτούμε, όμως, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μπράνκο: "Ο Ολιβέιρα θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, η οψιόν είναι υψηλή"

Μετά θα δούμε τι δυνατότητα έχουμε να "επιτεθούμε" (μεταγραφικά) για την επόμενη σεζόν. Έχουμε έναν ιδιοκτήτη φιλόδοξο, που έχει την ικανότητα να φθάσει την ομάδα σε επίπεδο Champions League. Αυτός είναι ο κύριος στόχος, γιατί η ομάδα δεν έχει παίξει ακόμη στους ομίλους της διοργάνωσης. Η επιθυμία μας είναι να κρατήσουμε τον Σέρζιο Ολιβέιρα. Στο τέλος της σεζόν θ' αποφασίσουμε με την Πόρτο", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τον Βιεϊρίνια:

"Ο Βιεϊρίνια είναι ίνδαλμα για τον ΠΑΟΚ. Έπαιξε εδώ, πήγε στη Βόλφσμπουργκ κι επέστρεψε. Μιλά άπταιστα ελληνικά, παντρεύτηκε Ελληνίδα και είναι ένας μεγάλος αρχηγός. Είναι από τους κύριους συντελεστές αυτού του τίτλου".

Ο Πορτογάλος δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί στην ιστορική σημασία της κατάκτησης του τίτλου κι έθεσε το στόχο του νταμπλ: "Η πόλη περίμενε 34 χρόνια αυτόν τον τίτλο. Εδώ και πολλά χρόνια ο πρωταθλητής έβγαινε από την Αθήνα. Η Θεσσαλονίκη ξύπνησε με καλή διάθεση μετά την ιστορική αυτή νίκη. Τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε για το νταμπλ. Θα είναι κάτι ιστορικό, χωρίς προηγούμενο για τον ΠΑΟΚ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ